Modul corect de a aplica oja cu sclipici pentru un efect spectaculos

Ai renunțat să mai cumperi oje cu sclipici pentru că niciuna nu distribuia sclipiciul pe unghii așa cum sperai? După ce descoperi acest truc, vei regreta fiecare ojă aruncată și vei redescoperi plăcerea manichiurii cu glitter!

Ojele cu glitter sunt pe cât de minunate, pe atât de enervante. Pot transforma instantaneu o manichiură banală într-una spectaculoasă, durează o veșnicie pe unghii, dar asta doar dacă ai răbdare să le aplici în foarte multe straturi până obții un aspect opac. Este foarte frustrant să le admiri în sticlă, iar atunci când le aplici pe unghie să fie doar un lac transparent cu 3-4 fulgi de glitter (iubitoarele de oje cu glitter știu ce spun). Dar asta se oprește aici pentru că am aflat trucul infailibil pentru o aplicare perfectă ojei cu sclipici.

Keli Marissa, un vlogger specializat în tutoriale de manichiură, este cea care a făcut lumină pentru noi. Este mai simplu decât am fi crezut, iar efectul final este chiar cel dorit: oja arată și pe unghii la fel ca în sticlă. În afară de base coat și lacul cu sclipici, pe care le folosești în mod obișnuit, pentru această tehnică mai ai nevoie doar de un burețel cosmetic și, opțional, latex lichid, pentru a evita ca sclipiciul să ajungă pe piele.

Este o minunăție, nu-i așa? Acum că îți vei redescoperi pasiunea pentru ojele cu glitter, te invităm să arunci un ochi și în galeria foto, unde îți împărtășim ojele noastre cu glitter preferate!

Foto: Shutterstock

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro