Modele unghii simple, de făcut acasă

Nu toate avem timp sau resurse pentru a merge constant la salon, așa că trebuie să ne orientăm după variante ce pot fi încercate acasă. Lasă-te inspirată de galeria foto pregătită, plină de modele de unghii simple de făcut acasă, dar care nu arată mai puțin spectaculos decât cele făcute la salon. 

Știm că am spus-o de atâtea ori, însă simțim nevoia să o repetăm: manichiura este prima ta carte de vizită la interacțiunea cu cineva. Este lesne de înțeles că trebuie să fie cât mai îngrijită pentru a transmite un mesaj pozitiv despre tine. O manichiură la salon este o încântare pentru orice femeie, ce să mai vorbim de rezultat atunci când te lași pe mâna unui profesionist. Însă de-ar fi atât de simplu să ne răsfățăm mereu cu o manichiură profesională…

Însă chiar dacă timpul (sau alți factori) nu ne permite să ajungem la salon atât de des cât ne-am dori sau cât este nevoie, căutăm cele mai simple modele de unghii de făcut acasă. Nu trebuie să ai un model foarte elaborat pe unghii pentru a avea o manichiură reușită: și modelele simple pot arăta foarte cool. Iar odată ce ai descoperit trucurile care te ajută să obții acasă o manichiură precum cea de la salon, bugetul și timpul tău îți vor mulțumi.

Pașii corecți pentru realizarea unor modele simple, acasă

  1. După ce ai înmuiat unghiile, aplică un ulei de cuticule pe pielea încă umedă.
  2. Împinge cuticulele spre baza unghiei cu ajutorul unui bețișor.
  3. Lasă uleiul să hidrateze cuticulele timp de 5-10 minute, după care îndepărtează surplusul cu un șervețel.
  4. Pilește unghiile doar într-o singură direcție pentru a le da forma dorită. Sigilează vârful unghiei pilind spre vârful ei, niciodată invers.
  5.  Îndepărtează cuticulele laterale cu o forfecuță.
  6. Degresează unghiile, apoi aplică un base coat pentru a proteja unghia.
  7. Acum poți începe pictarea unghiilor.

Acum că știi cum să îngrijești unghiile și am ajuns la etapa pictării lor, ți-am pregătit în galeria foto câteva modele de unghii simple de făcut acasă, dar care arată foarte stylish. Fie că ai unghii lungi sau scurte, nu îți va lua mai mult de 10 minute să le realizezi!

Foto: Instagram, Shutterstock

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro