modele unghii flori de cireș 2018 primăvară

20 de modele de unghii noi în 2018 pentru primăvară

Știm, nu s-a terminat încă iarna, însă nu mai putem de nerăbdare să trecem la manichiura de primăvară! De aceea, am selectat 20 de modele de unghii în 2018 pentru primăvară. Te punem la curent cu tendințele actuale și îți arătăm și cum să le porți, indiferent că ai unghiile lungi sau scurte, cu gel sau naturale.

Modelele de unghii în 2018 pentru primăvară sunt dominate de un trend minimalist: mai puțin înseamnă mai mult. Simplitatea este ingredientul cheie pentru un nail art reușit și o manichiură care va atrage atenția. Știm, este greu de crezut, însă garantez că te vei îndrăgosti când vei vedea modelele pe care le-am pregătit pentru tine.

Modele de unghii 2018 pentru primăvară

Primăvara aceasta se poartă eternele modele florale, cele care vestesc sfârșitul iernii și începutul unui nou capitol. Culorile vesele sunt perfecte pentru aceste modele, însă ele pot fi pictate cu încredere și pe unghia goală, îngrijită doar cu un lac transparent.

Fie că dorești să îți cumperi oje de diferite culori, fie că ai nevoie de accesorii pentru unghii, poți intra aici, unde vei găsi toate produsele pentru unghii de care ai nevoie.

Un alt trend major în ceea ce privește modelele de unghii în 2018 pentru primăvară sunt formele geometrice și liniile dure. Ne referim la triunghiuri așezate pe mijlocul unghiei, dungi trasate parcă la întâmplare și suprapuneri cool de forme diverse. Aceste modele sunt extrem de variabile pentru că poți combina culorile tale preferate sau poți picta pe unghia goală, la fel ca și în cazul modelului floral. În ambele situații, vei obține o manichiură clean și foarte glam!

Ne-au atras, desigur, și modelele cu aplicații strălucitoare și holografice. Ele au început să fie extrem de purtate încă de anul trecut și își păstrează locul de onoare în tendințele de anul acesta. Și cum ar putea să fie altfel? Irizațiile care reflectă lumina soarelui de primăvară parcă ne schimbă complet dispoziția.

Desigur, n-am uitat de nuanțele de nude, care sunt modelele de unghii cele mai căutate pentru primăvara 2018. În fond, nude-ul este unul dintre cele mai importante trenduri ale sezonului, conform marilor designeri.

Modele de primăvară pentru unghii scurte

Cel mai mult ne-au atras modelele florale de primăvară pentru unghii scurte. Deși ne-am putea gândi că un model floral se potrivește mai bine pe o unghie alungită, iată că imaginile din galeria foto de mai sus ne dovedesc contrariul. Florile de mică dimensiune așezate dezordonat pe o unghie scurtă cu fundal nude dau iluzia de alungire. Dacă nu ești adepta desenelor florale, află că un nude simplu accesorizat cu o mică aplicație la baza unghiei este suficient pentru a da senzația de alungire. Moda este foarte maleabilă din acest punct de vedere, așa că nu îți suprima creativitatea: poți așeza orice pe nude!

20 de modele de unghii noi în 2018 pentru primăvară

Model floral de unghii în 2018, pentru primăvară

Modele de primăvară pentru unghii cu gel

Modelele de primăvară pentru unghii cu gel în 2018 continuă o linie curată, dominată de nude și aplicații holografice, însă avem și un element de noutate. Așa cum povesteam despre manichiurile la modă în 2018, un nou trend care face furori este cel numit ghetto. Vorbim despre culori tari și modele încărcate, animal print, aplicații ostentative și nuanțe metalice. Orice este permis, iar pentru o manichiură extrem de actuală, îți recomand să optezi pentru forma de migdală alungită, atunci când mergi la salon. Această formă pune orice fel de pat unghial în valoare, și este cel mai potrivită pentru modelele enumerate mai sus.

Model unghii animal print în 2018, pentru primăvară

Model unghii animal print în 2018, pentru primăvară

Dar destul cu vorba. Ți-am promis că îți voi arăta câteva modele de unghii în 2018 pentru primăvară. Le vei găsi pe toate în galeria foto de mai sus!

Foto: Shutterstock/Instagram

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com