Modele de unghii pentru Crăciun și Revelion

Modele de unghii pentru Crăciun și Revelion: sfaturi și tendințe de la Cătălina Stoica

Cauți modele de unghii pentru Crăciun și Revelion? Roșu puternic! Glitter! Aplicații! Toate sunt în tendințe, așa că dă-ți frâu liber imaginației.

Între petrecerile sezonului, serile festive din oraș și, desigur, Revelionul ai vrea să te asiguri că manichiura ta rezistă eroic doar cu mici retușuri, nu-i așa?! Am apelat la Cătălina Stoica, nail expert Beauty District, pentru trucuri salvatoare și, desigur, informații cheie despre tendințele iernii.

Care sunt tendințele în materie de nail art pentru iarna 2017-2018?

În acest sezon, nail art-ul nu mai este unul minimalist, ci cu precădere îndrăzneț, sofisticat. Dacă până acum vedeam nail art pe unghii doar în câteva prezentări din show-urile de la New York, Milano, Londra sau Paris, în show-urile acestui sezon, procentele aproape că s-au inversat. Se poartă roșu puternic, care ne duce cu gândul la perioada de aur a Hollywoodului; stele mari, aurii, inspirate din Walk of Fame; artă erodată – unghii care par a fi stricate înainte să se usuce culoarea; lacuri-gloss cu aspect transparent; unghii metalice – aspect de metal brut, neprelucrat, ușor înverzit de vreme, cupru; unghiile în rol de bijuterii – pietre fațetate, elemente grafice îndrăznețe, atât prin contrastul dintre culori, cât și prin contrastul de forme; unghii «gheare» lungi, ascuțite și intens colorate; unghii lungi, pătrate și curbate, pline cu decoruri de perle.

Modele de unghii pentru Crăciun și Revelion

Ce modele de unghii pentru Crăciun și Revelion recomanzi?

Glitter on top – este o tehnică de aplicare a glitterului, astfel încât rămâne în relief și arată foarte spectaculos. Și nelipsitul roșu de Crăciun.

Cum ne menținem manichiura intactă pe parcursul zilelor de sărbătoare?

Dacă purtăm lac normal, este necesar să aplicăm zilnic un strat de top coat, pentru ca manichiura să reziste impecabil până la 10 zile. Aplicăm ulei de cuticule zilnic, pentru că acestea fiind bine hidratate nu se mai usuca și nu se mai produc răni. Dacă purtăm culoare semipermanentă sau gel, aplicăm doar ulei de cuticule și, eventual, încă un strat colorat în aceleași nuanțe cu cel existent – dacă se vede prea tare la bază că au crescut unghiile.

Modele de unghii pentru Crăciun și Revelion

Ghid de prim-ajutor: ce facem dacă ne sare oja sau ne cad aplicațiile de pe unghii?

Pentru astfel de situații, recomand ca „trusă de prim ajutor“ să avem câteva lacuri cu mult glitter (auriu, argintiu, roșu sau cu particule colorate de glitter) pe care le putem aplica și singure foarte ușor, și pot acoperi chiar și o zonă de pe care a sărit gelul. De asemenea, recomand să avem întotdeauna un lac normal în nuanța preferată și un top coat, pe care le putem aplica și peste culoarea semipermanentă care a crescut prea mult, ori s-a mătuit din cauza activităților dinaintea Sărbătorilor.

Cum putem transforma o manichiură de Crăciun într-una de Revelion, fără schimbări drastice de model?

O cutiuță cu glitterul preferat o să vă ajute să transformați o manichiură banală într-una fabuloasă. Degresați unghiile cu alcool, aplicați un strat de lac colorant în culoarea pe care o aveți deja pe unghii, sau un strat de lac transparent, și imediat, înainte să apuce să se usuce, introduceți unghia în cutiuța cu glitter sau presărați peste ea. Atâta timp cât lacul este încă foarte proaspăt, glitterul se va lipi foarte bine de unghie și va rezista câteva zile.

Descoperă în galeria foto produsele necesare pentru a realiza acasă modelele de unghii pentru Crăciun și Revelion recomandate de Cătălina Stoica. 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com