Modele de manichiură la modă în 2018

Modele de manichiură la modă în 2018: 20 de modele de unghii care te vor inspira

Cel mai popular trend în materie de unghii pe Pinterest la momentul acesta este unul dintre cele mai actuale modele de manichiură la modă în 2018. Vorbim, desigur, despre formele geometrice, care pot fi adaptate în funcție de orice formă și lungime a patului unghial natural.

Ei bine, cu toatele ne dorim ca la următoarea vizită la salon să fim pregătite cu modele de manichiură la modă în 2018. De aceea, pe lângă modelele geometrice, te punem la curent cu alte două trenduri care vor face furori anul acesta. De unde știm? Ne-am inspirat din manichiurile modelelelor care au pășit pe catwalk-urile marilor designeri în cadrul prezentărilor pentru primăvară-vară 2018. Iată ce am „descoperit”!

Formele geometrice, unul dintre cele mai hot modele de manichiură la modă în 2018

Modelele geometrice au început să se poarte încă de la finalul anului trecut, iar acum a venit momentul ca această modă să înflorească. Pătratele, bulinele, dungile precise, triunghiurile – toate acestea sunt esențiale pentru o manichiură în tendințe. Cu cât arată mai minimalist, cu atât vei părea mai sofisticată! În plus, aceste forme sunt extrem de maleabile, deoarece pot fi realizate atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi. Iar când vine vorba de culori, nu există limite! Formele geometrice se îmbină armonios și cu nuanțele nud, dar și cu cele puternice. Intră în galeria foto, unde ți-am pregătit câteva fotografii din care te poți inspira pentru următoarea programare la manichiură!

Se poartă unghiile ghetto

Alte modele de manichiură la modă în 2018 vor fi cele supraîncărcate, supranumite ghetto. Ele au făcut furori pe podiumurile prezentărilor Prabal Gurung, Moschino și Jeremy Scott, și cu siguranță vor atrage complimente și pe unghiile tale! În plus, modelele ghetto permit mult mai multă creativitate. Avem mână liberă la aplicații de toate felurile, cu cât ies în evidență mai tare, cu atât mai bine! Ele se adaptează ușor și la unghiile scurte, însă se potrivesc mai bine pe cele lungi, sub formă de migdală. Pro-tip: forma de migdală dă un aspect alungit degetelor și unghiilor, așa că se recomandă în special persoanelor care au un pat unghial scurt. Adoptă culori precum galben aprins, albastru electric, roz bombon, și chiar combinații inedite și modele de tip animal print. Le găsești pe toate în galeria foto!

Nude-ul este noul negru

La celălalt capăt al spectrului, avem vești bune și pentru persoanele conservatoare, care apreciază simplitatea! Pe podiumurile de la Londra, manechinele au purtat unghii în nuanțe nude, curate, cu modele cât mai simple sau chiar inexistente. Ele pot fi, desigur, scoase din anonimat cu ajutorul unor irizații sidefate sau al unor aplicații subtile, în forme geometrice. Atenție la alegerea culorii! Aceasta trebuie să fie cât mai apropiată de nuanța naturală a pielii, și să se potrivească cu subtonul acesteia. De exemplu, dacă pielea ta are un subton cald, alege o nuanță de ojă nude tot cu subton cald. Astfel, vei reuși să îți realizezi o manichiură nude perfectă.

Suntem sigure că aceste modele de manichiură la modă în 2018 vor apărea peste tot în următoarea perioadă, de aceea, îți recomandăm să le încerci cât mai repede. Alege modelul tău preferat din galeria foto și programează-ți următoarea vizită la salon! Apoi, află de aici cum să îți păstrezi unghiile intacte pentru mai mult timp!

Foto: Pixelformula

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com