Mini bretonul este cea mai cool tunsoare a sezonului, iar vedetele o adoră

Mini bretonul este cea mai cool tunsoare a sezonului, iar vedetele îl adoră

Dacă te gândeai că ar fi momentul pentru o schimbare de look la început de 2018, avem noi o sugestie! Mini bretonul este cea mai cool tunsoare a sezonului. Vedetele o adoră iar câteva dintre ele au fost mai îndrăznețe și s-au adaptat deja noilor tendințe.

Și nu am folosit cuvântul „îndrăznețe” din întâmplare. Ai nevoie de mult curaj pentru a-ți face un breton, fie el și în dimensiuni normale. Mini bretonul este o tunsoare ultra cool, însă nu te va ajuta să economisești timp dimineața. Așa cum sugerează și numele, spre deosebire de bretonul XXL, mini bretonul este tuns extrem de scurt, până la jumătatea frunții. Trebuie să îl aranjezi, să îl îndrepți cu placa, iar dacă ai firul de păr gros și încăpățânat, nu va fi deloc o sarcină ușoară. Totuși, noi ne-am îndrăgostit de această tunsoare și suntem de părere că merită efortul. La fel au crezut și Emma Watson, Alison Sudol, și alte vedete care au pășit pe covorul roșu purtând minunata coafură, așa cum vei descoperi în galeria foto.

Cum să porți mini bretonul

Există mai multe feluri în care poți purta mini bretonul, astfel că este foarte greu să te plictisești de el. În primul rând, poți opta pentru varianta clasică: păr îndreptat, fără șuvițe rebele. Acest look este unul al liniilor rigide și încadrează simetric fața. Totuși, dacă părul tău are o textură ondulată, poți asorta mini bretonul unor bucle lejere. În plus, pentru acest look, bretonul nu trebuie să fie tuns simetric ori perfect aranjat, scopul fiind să arăți efortlessly cool (cool fără să depui prea mult efort). Ori dacă nu îți place să petreci prea mult cu ustensilele de coafat în mână, poți lua exemplul Sofiei Boutella. Poartă mini bretonul dezordonat și părul tuns până la linia umerilor, aranjat în stilul bed head – abia ieșită din pat. Desigur, pentru o ocazie ceva mai pretențioasă, poți purta mini bretonul cu părul strâns în coc, la spate.

Descoperă în galeria foto cum poți purta mini bretonul, luând exemplu de la celebritățile care au optat deja pentru această tunsoare. Totuși, dacă nu consideri că acest look ți se potrivește, ți-am pregătit o listă cu tunsori la modă în 2018, din care te poți inspira.

Foto: Hepta/Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com