Mila Kunis are un nou look și îi stă superb

Mila Kunis are un nou look și îi stă superb

Era nevoie de motive în plus pentru a o iubi pe Mila Kunis? Poate noul ei look te va convinge! Actrița poartă acum una dintre cele mai cool tunsori ale acestui sezon, și tot ce putem spune este că îi stă superb!

Mila Kunis a renunțat la câțiva centimetri buni din părul ei, iar noua tunsoare îi vine de minune. Să mai spunem că noul ei look este inspirat din unul dintre cele mai trendy tunsori în 2018? Actrița s-a lăsat pe mâna hairstilistului Chad Wood, care i-a oferit o transformare de look ultra-chic.

Mila Kunis s-a tuns bob

Actrița a vrut să încerce tunsorile medii încă de anul trecut, când și-a scurtat părul în luna octombrie. De această dată, Mila și-a lăsat hairstilistul să taie și mai mulți centimetri din podoaba ei capilară, iar decizia a fost una de bun augur. Asta pentru că noul look arată superb și este de efect: bobul pe care îl poartă arată raw, este mai scurt la spate decât în față și se așează minunat cu valurile subtile pe care părul Milei le formează în mod natural.

Bobul este tunsoarea cea mai populară a acestui sezon, și din ce în ce mai multe vedete au început să îl poarte. Printre acestea, le amintim pe Salma Hayek, Beyonce, Nina Dobrev, Khloe Kardashian, Sarah Jessica Parker și Selena Gomez.

Foto:

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com