Micșorarea buzelor, un nou trend în chirurgia plastică

Mărirea buzelor este un trend pe care multe dintre celebrități l-au adoptat.

Deși unora le stă bine, altele par să fi exagerat cu botoxul. Conform datelor colectate de către Societatea Americană a Chirurgilor Plastici, cererea de mărire a buzelor a crescut cu 50% între anii 2000 și 2016.

Cu toate acestea, o nouă tendință își face apariția, micșorarea buzelor. Potrivit dr. Melissa Doft, chirurg plastic, procedurile de micșorare a buzelor par să fie populare în țările din Asia. Această procedură implică îndepărtarea pielii de pe buze și cu ajutorul copcilor se creează o nouă linie a buzelor, mai subțire.

Deși micșorarea buzelor se face ca o procedură în ambulatoriu, este totuși o intervenție chirurgicală. Pacienții sunt supuși unei anestezii locale în timpul procedurii-care durează între 15 și 30 de minute, în funcție de țesutul care trebuie îndepărtat. Copcile rămân timp de o săptămână, după care se dizolvă sau sunt îndepărtate manual.

 

อย่าหยุดสวย 40+++ ก็ยังสวย ได้ อายุ เพียงตัวเลข ปรึกษา สอบถามข้อมูล จองคิว สอบถามคิว ติดต่อคุณโบ้หยี(เลขาคุณหมอเปิ้ล) More information please contract Link : https://line.me/R/ti/p/%40mor.ple_surgery Line :@mor.ple_surgery Tel☎️ : 084-0599990 Whats app : +66840599990 #drapplethailand #bof789thailand #bofthailand #celllinebydrapple #lipsurgery #lipreduction #ปากกระจับ #หมอเปิ้ล #nosesurgery #nosesurgerythailand #ปากกระจับเทพๆ #surgerythai #surgerythailand #ตัดปีกจมูก

O postare distribuită de เสริมจมูกปากกระจับ หมอเปิ้ล (@mor.ple_surgery) pe

Dr.Doft spune că durerea este suportabilă, însă pacienții sunt sfătuiți să mănânce alimente moi, până când trece umflătura, care poate dura între câteva zile și o săptămână.

Procedura este, de asemenea, mai scumpă decât mărirea buzelor. Prețurile pot varia între 1.000 și 3.000 de dolari. Dar spre deosebire de injecțiile de umplere a buzelor, această procedură este permanentă, nu trebuie să o repeți pentru a întreține efectul.

Numai pe Instagram, există mai mult de 5.000 de postări cu hashtag-ul#lipreduction.

Indiferent dacă te gândești să-ți mărești sau să-ți micșorezi buzele trebuie să te consulți cu un medic foarte bine instruit și în care să ai încredere.

Foto:hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro