Metoda 7 Skin: cea mai nouă tehnică coreeană pentru o piele sănătoasă

Domeniul de beauty coreean ne surprinde întotdeauna cu cele mai ciudate inovații. După tehnica Jamsu, o nouă tehnică ne promite o piele perfectă: metoda 7 Skin!

Metoda 7 Skin este ultima descoperire a femeilor coreene care face valuri pe Internet. Nici nu este de mirare că a căpătat rapid popularitate, având în vedere promisiunile pe care ni le face: o piele hidratată, luminoasă, obținută într-un mod foarte simplu și cu un produs banal pe care oricine îl are.

Nu este cazul să fii speriată de numele ciudat al tehnicii. În Coreea, tonerul este numit adesea și „skin” (piele), așadar numele ne dă un indiciu clar despre ce presupune această tehnică.

Ce presupune metoda 7 Skin

Această nouă tehnică respectă regulile unei demachieri corecte: curățare, tonifiere, hidratare. Noutatea intervine la pasul tonifierii. Tehnica 7 Skin presupune aplicarea tonerului de 7 ori pe față:

  • Îmbibă o dischetă demachiantă în toner și freacă-ți cu ea fața și gâtul.
  • Cât timp fața este încă umedă, toarnă aceeași cantitate de toner în palme și tapotează tenul cu mâinile.
  • Repetă acest pas de încă 5 ori.

Beneficiile metodei 7 Skin

Acum că ai aflat cât de ușor se realizează această tehnică, sigur te întrebi ce beneficii are. Aplicarea tonerului de mai multe ori permite pielii să extragă exact cantitatea de ingrediente hidratante de care are nevoie. În final te vei bucura de o piele hidratată, energizată și luminoasă.

Cât de sigură este metoda 7 Skin

Deși ideea aplicării exagerate a unui produs ne face să fim reticenți, dermatologii spun că această tehnică nu are riscuri atâta timp cât tonerul folosit nu are alcool.

Ce părere ai despre această tehnică? Ai încerca-o?

Foto: Hepta

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro