Meghan Markle folosește acest truc pentru a se deghiza

Meghan Markle folosește acest truc pentru a se deghiza

Pentru că viața de membru al Familiei Regale Britanice este întotdeauna sub lupă, Meghan Markle a găsit un truc pentru a se deghiza. Ducesa de Sussex vrea să poată face anumite activități fără să fie urmărită de paparazzi, așa că recurge la această metodă pentru a trece nedetectată.

Îți dai seama cum ar fi să fii urmărită la fiecare pas, chiar și atunci când mergi la piață, sala de fitness sau coafor? Nici noi nu știm cum este, însă ne imaginăm că Meghan Markle are nevoie de o pauză în care să nu fie recunoscută de nimeni. De aceea, folosește un truc pentru a se deghiza atunci când vrea să treacă neobservată.

Meghan Markle folosește acest truc pentru a se deghiza

Ne imaginăm că Ducesa de Sussex are o varietate de metode de deghizare la dispoziție, mai ales că are o garderobă atât de costisitoare. Nu folosește o mustață falsă și o pereche de ochelari cu extensie de nas, căci asta ar fi ridicol. Totuși, Meghan Markle folosește un truc pentru a se deghiza și implică o șapcă, potrivit Teen Vogue.

Potrivit unei surse, Meghan intră în modulul „incognito” printr-o șapcă pe care o poartă ori de câte ori „iese la Pilates sau să își facă părul”. Pe de altă parte, aceste „ieșiri” ale Ducesei de Sussex sunt rare, așa că trec ușor nedepistate. „Singurul loc pe care l-a viziat regulat este piața Whole Foods, care este la puțin peste cinci minute distanță de Palatul Kensington”, a continuat sursa.

Ba chiar există voci care susțin că au reușit să o identifice pe Meghan Markle în timp ce aceasta își purta deghizarea pentru a-și putea face cumpărăturile. Nu se știe dacă este adevărat sau nu, însă de un lucru suntem sigure: nu a sărit peste cumpărături. Dovada? Meghan Markle și-a lansat primul proiect în calitate de Ducesă de Sussex: o carte de bucate, pentru care cu siguranță a gătit foarte mult.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com