Make-up artistul lui Meghan Markle a dezvăluit secretul de machiaj al actriței pentru un ten natural

Make-up artistul lui Meghan Markle a dezvăluit secretul de machiaj al actriței pentru un ten natural

Viitoarea soție a Prințului Harry are întotdeauna apariții impecabile, mai ales când vine vorba de machiaj. Make-up artistul lui Meghan Markle a dezvăluit un secret la care actrița apelează întotdeauna, pentru a obține un ten frumos cu aspect natural.

Meghan Markle avea mereu o cerință specială pentru Lydia F. Sellers, make-up artistul care s-a ocupat de machiajul actriței timp de doi ani, înainte ca aceasta să se mute în Regatul Unit. Sellers a dezvăluit secretul ei pentru Refinery 29, și este unul extrem de simplu.

Secretul lui Meghan Markle pentru un ten cu aspect natural

De fiecare dată când Sellers îi făcea machiajul tenului, Meghan Markle o ruga să fie atentă la un aspect. „De fiecare dată când o machiam, îmi spunea: „Poți să te asiguri că îmi vor rămâne pistruii vizibili? Nu vreau o tonă de fond de ten”, a relatat Sellers. „Era vorba mai mult despre cât produs era aplicat pe pielea ei, și despre a păstra un aspect fresh și proaspăt, decât să acopăr totul în exces”, a mai spus make-up artistul.

Ce fond de ten folosește Meghan Markle

Tot Sellers a descoperit și că fondul de ten preferat al lui Meghan Markle era (și probabil încă este!) Touche Eclat de la Yves Saint Laurent. Pe gene, actrița folosea întotdeauna Diorshow Iconic mascara, iar în obraji aplica blushul Orgasm de la Nars.

Ne putem da seama cu ușurință din fotografiile recente că Meghan Markle optează încă pentru acest „truc”. Tenul ei arată întotdeauna impecabil, iar pentru asta are un alt secret: un mic dejun special.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com