Meghan Markle s-a afișat cu o nouă coafură (și încalcă standardele regale de frumusețe)

Cocheta Kate Middleton a setat niște standarde de frumusețe foarte ridicate în familia regală: părul perfect coafat și machiajul natural nu i-au lipsit la nicio apariție publică. Când credeam că Meghan Markle ține pasul cu ele, viitoarea prințesă ne-a făcut o surpriză și s-a afișat cu o coafură neconvențională.

La prima sa apariție pe anul 2018, Meghan Markle a pășit la brațul viitorului său soț cu același zâmbet grațios și contagios. Singurul lucru care a lipsit din ecuație au fost buclele ei strălucitoare, pe care le purta mereu lăsate libere pe spate și date după o ureche. În schimb, a preferat să și le prindă într-un coc jos răsucit la spate și să își lase libere câteva șuvițe care să îi încadreze fața.

Noua coafură cu care s-a afișat este mai degrabă inspirată de stilul hollywoodian, mult mai relaxat față de standardele regale de frumusețe cu care ne obișnuisem. Chiar și așa, apariția sa a fost îmbrățișată cu căldură de mulțimea care se strânsese în fața sediului radioului londonez pe care cuplul regal îl vizita.

Deși Kate Middleton și-a setat, prin aparițiile sale pline de eleganță, propriile reguli de frumusețe, se pare că și nou-venita în familia regală face același lucru, însă mizează pe simplitate și naturalețe, iar această relaxare în look-ul său o face foarte populară. Deși cele două prințese abordează stiluri diferite, se pare că ambele reușesc să cucerească inimile tuturor.

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro