Meghan Markle nu călătorește niciodată fără acest produs

Meghan Markle nu călătorește niciodată fără acest produs

Înainte să fie viitoarea soție a Prințului Harry, Meghan Markle avea un program de călătorii foarte încărcat, din cauza filmărilor. Dacă a învățat un lucru important legat de zboruri în timpul carierei sale de actriță, acesta este să poarte întotdeauna cu ea un produs esențial. Află care este acesta, dar și sfaturile lui Meghan pentru o călătorie fără peripeții, în cele ce urmează.

Pe lângă actorie, călătoriile sunt specialitatea lui Meghan Markle. Acest lucru se datorează faptului că pe timpul carierei sale de actriță, Meghan, care locuia în Los Angeles, obișnuia să zboare destul de des în Canada, pentru a ajunge pe platoul de filmare al serialului Suits. Cu siguranță, după nunta ei cu Prințul Harry, frumoasa actriță va trebui să călătorească la fel de des, pentru a-și îndeplini noile datorii regale. Din fericire, Meghan este pregătită și știe că trebuie să aibă întotdeauna la ea acest produs esențial.

Produsul esențial pe care Meghan Markle îl aduce în călătorii

Puteți ghici care este produsul esențial pe care Meghan Markle îl ia cu ea în călătorii? Este vorba de un spray dezinfectant sau șervețele umede antibacteriene. Atunci când călătorește (în special cu avionul), Meghan obișnuiește să dezinfecteze toate suprafețele, de la măsuța prinsă de scaunul din față, până la butoanele de service. „Nu sunt germofobă, dar atunci când urc în avion, întotdeauna am la mine șervețele umede sau un dezinfectant spray pentru călătorie, să șterg totul: asta include micul ecran, tava de serviciu și toate butoanele din jurul scaunului”, a dezvăluit Meghan Markle, potrivit Daily Mail.

Meghan este conștientă că acest obicei îi face pe cei din jur să se uite ciudat la ea, însă, „la finalul zborului, tu vei fi cea lipsită de grija că a luat vreun microb”.

Un alt sfat al lui Meghan Markle pentru călători: „Întotdeauna să ai la tine probiotice cu spectru larg când călătorești, și hidratează-te ca și cum ai muri de sete – pentru că chiar și dacă nu este așa, pentru corpul tău – setea e reală”.

Descoperă în galeria foto de mai sus alte produse esențiale în varianta perfectă pentru călătorie.

Foto:

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com