Meghan Markle a purtat coada ponytail în cel mai glam mod posibil

Meghan Markle a purtat coada ponytail în cel mai glam mod posibil

Nu știm ce părere are Regina Elisabeta despre părul prins în coadă, însă ce știm este că Meghan Markle a purtat coada ponytail în cel mai glam mod posibil. Ducesa de Sussex a asortat coafura neașteptată unui outfit smart casual, iar look-ul ei a devenit o sursă de inspirație.

Zilele acestea, Meghan se află în Australia în primul ei tur regal alături de Prințul Harry. Ultima ei apariție este numai bună de salvat în folderul acela tip moodboard pentru toamnă, pentru că Meghan Markle a purtat coada ponytail într-o combinație ultra-actuală, care merită reprodusă cu siguranță.

Meghan Markle a purtat coada ponytail în cel mai glam mod posibil

Ducesa de Sussex, care a anunțat recent că ea și Prințul Harry vor avea un copil, a purtat un blazer creat de prietena ei, Serena Williams, și a avut un look smart casual în Dubbo, Australia. Meghan a asortat ținutei o coadă ponytail transformată în coafură regală prin câteva detalii importante.

Meghan a purtat coada la un nivel nici prea ridicat, nici prea lăsat, despre care putem spune că este un ponytail mediu. Un alt detaliu care a transformat coafura într-una glam a fost modul în care Ducesa a camuflat elasticul cu ajutorul propriului ei păr, pe care l-a înfășurat în jurul cozii.

Coafura a fost aranjată până la ultimul detaliu, astfel că părul ei nu a fost nici lipit de cap, însă nici tapat într-un mod ridicol. Fiecare fir în parte a părut că are locul său special aranjat, astfel că Ducesa de Sussex a reușit să obțină un look polished și chiar ușor elegant.

Per total, această apariție a lui Meghan Markle cu coada ponytail a reușit să ne cucerească și ajunge în topul preferințelor noastre de hairstyling pentru toamnă. Dacă îți dorești un look nici prea aranjat, însă nici prea boem, exemplul Ducesei de Sussex este perfect!

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com