Meghan Markle spune că acest mic dejun îi face pielea să strălucească

Meghan Markle spune că acest mic dejun îi face pielea să strălucească

Meghan Markle are un ten de invidiat, așa că nu este de mirare că urmărim îndeaproape ritualul ei de beauty. Însă frumoasa actriță (și viitoare ducesă) nu se bazează numai pe produse pentru a arăta impecabil. Și nici noi nu ar trebui să o facem!

Ritualul de frumusețe al lui Meghan Markle începe încă de la micul dejun. Meghan este foarte strică în legătură cu ceea ce mănâncă dimineața, și a dezvpluit pentru GLAMOUR UK că aceste alimente o ajută să aibă o piele strălucitoare și mereu tânără.

Rețeta de mic dejun a lui Meghan Markle pentru o piele strălucitoare

„Pe măsură ce înaintez în vârstă, abordarea mea față de procesul de îmbătrânire este diferită. […] Am grijă de pielea și corpul meu. Și nu am grijă de mine doar din motive estetice, dar pentru că felul cum mă simt este dictat de ceea ce mănânc, cât de mult mă odihnesc și cât de multă apă beau”, spune Meghan Markle.

Iar rețeta de mic dejun a lui Meghan Markle pentru o piele strălucitoare este chiar foarte simplă și delicioasă: fulgi de ovăz cu banane sau alte fructe, peste care adaugă miere de manuka și polen de albine.

Probabil ați observat deja un ingredient atipic. Află tot ce trebuie să știi despre beneficiile mierii de Manuka și de ce este indicat să o introduci în dieta ta. Meghan Markle o folosește pentru că îi face pielea strălucitoare, dar este și un ingredient delicios care completează micul ei dejun. Dacă nu ești o persoană matinală și consideri că pregătirea unui mic dejun sănătos durează prea mult, iată 10 rețete pentru mic dejun, care se prepară în mai puțin de 10 minute. Acum nu mai ai nicio scuză să sari peste masa de dimineață!

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com