Modul adorabil în care Meghan Markle și-a anunțat make-up artistul că vrea să lucreze cu el la nuntă

Modul adorabil în care Meghan Markle și-a anunțat make-up artistul că vrea să lucreze cu el la nuntă

În ciuda tuturor zvonurilor care au circulat în perioada dinaintea nunții regale, Meghan Markle nu a fost machiată de prietenele ei la nunta cu Prințul Harry. Ducesa a lucrat cu make-up artistul Daniel Martin, care a reușit să realizeze un look iconic pentru ziua cea mare. Iată modul adorabil în care Meghan Markle și-a anunțat make-up artistul că vrea să lucreze cu el la nuntă.

Lookul purtat de Meghan Markle la nuntă a creat un nou trend de machiaj pe Pinterest. Pistruii au fost vedeta în acea zi, iar de atunci, din ce în ce mai multe femei au renunțat să îi mai acopere pe ai lor. Lookul iconic a fost realizat de make-up artistul Daniel Martin, pe care Meghan Markle l-a rugat să o ajute în ziua nunții într-un mod adorabil.

Cum și-a anunțat Meghan Markle make-up artistul că vrea să lucreze cu el la nuntă

Modul în care Meghan Markle l-a anunțat pe Daniel Martin că vrea ca el să o machieze la nunta cu Prințul Harry a fost unul extrem de relaxat și drăguț. „Mi-a scris un mesaj de genul ‘Hey, ce faci pe 19 mai?’ și apoi mi-a trimis două emoticoane cu o mireasă și un mire. I-am răspuns ‘Ok, da, orice ai nevoie”, a relatat Martin, potrivit GLAMOUR US.

Look-ul final a fost definit de simplitate, bazat pe frumusețea naturală a lui Meghan și fără contraste exagerate. Daniel Martin nu s-a bazat pe trenduri, ci pe repere precum „timeless”, „efortless” și „chic”. „Nu a fost despre un machiaj trendy. Nu a fost despre ochi și buze extrem de accentuate. A fost despre ea, și despre a fi încrezătoare în sine”, a explicat make-up artistul.

Daniel Martin a relatat și cum a fost dimineața nunții regale alătură de Meghan. „Am luat micul dejun. Guy, cățelul ei, era cu noi. Ne jucam cu el. A fost o dimineață foarte relaxată… și mama ei era acolo, ceea ce a fost minunat”, a povestit make-up artistul.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com