Meghan Markle a purtat o coafură inspirată din anii '90

Meghan Markle a purtat o coafură inspirată din anii ’90

Meghan Markle ne-a obișnuit cu o coafură de tip blowout impecabilă, plină de viață și de o strălucire pe care cu toate suntem invidioase. Recent, totuși, Ducesa de Sussex s-a abătut de la rutină și ne-a surprins cu o coafură inspirată din anii ’90.

Moda anilor ’90 a început să revină pe podiumuri (ne-am adus cu nostalgie aminte de celebrul scrunchie ori de cleștii de păr), iar acum are un nou aliat în Ducesa de Sussex. Meghan Markle a purtat o coafură inspirată din anii ’90 la un eveniment desfășurat zilele trecute..

Meghan Markle a purtat o coafură inspirată din anii ’90

În cadrul apariției publice pentru evenimentul Coach Core Awards de la Loughborough University, Meghan Markle a purtat o coafură inspirată din anii ’90, atipică pentru ea. Potrivit Vogue UK, Ducesa de Sussex a optat pentru păr drept à la Rachel Green (celebrul personaj din serialul Friends).

Meghan Markle a purtat o coafură inspirată din anii '90

Meghan Markle a purtat o coafură inspirată din anii ’90

Schimbarea de look a împrospătat aparițiile lui Meghan și ne dă mari speranțe. Să ne așteptăm de la Ducesa de Sussex să urmeze tendințele de beauty? Ori chiar să înceapă să le integreze în machiajul ei?

Tot ce știm până acum de la make-up artistul ei este că e adepta look-urilor simple și confortabile, care îi permit să vorbească și să mânânce fără să aibă nevoie de retușuri. Mai mult decât atât, Meghan Markle recurge uneori la propriile puteri și își face machiajul singură pentru anumite apariții.

Cert este că faptul că a purtat o coafură diferită față de obicei a atras tuturor atenția. În mod surprinzător, Meghan Markle nu a mai purtat de mult look-ul ei semnătură, cocul deordonat despre care specialiștii cred că este „un gest de putere”.

Foto: Northfoto

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com