Maybelline NY va lansa o colecție de machiaj în colaborare cu Gigi Hadid

Maybelline NY va lansa o colecție de machiaj în colaborare cu Gigi Hadid

După ce a fost imaginea atâtor campanii Maybelline (în care i-am admirat machiajul perfect, a venit momentul ca Gigi Hadid să aibă propria ei colecție în colaborare cu renumitul brand de machiaj. Uite tot ce știm despre ea în acest moment!

Gigi Hadid este un o muză a zilelor noastre. Este un supermodel de succes, a avut colaborări cu cele mai renumite brand-uri, a apărut pe copertele celor mai prestigioase reviste, iar acum se pregătește să adauge o nouă realizare pe lista ei: va avea propria colecție de machiaj împreună cu brandul Maybelline NY.

Am aflat vestea de pe Instagram, unde atât Gigi, cât și Maybelline NY, au împărtășit ieri informația.

#gigixmaybelline

O postare distribuită de Maybelline New York (@maybelline) pe

A year in the making.. #GIGIxMAYBELLINE COMING SOON. @maybelline ✨

O postare distribuită de Gigi Hadid (@gigihadid) pe

Din păcate postările lor nu ne oferă deloc informații despre ce va conține colecția lui Gigi, dar suntem cu ochii pe conturile lor de Instagram pentru a afla mai multe. Gigi a dezvăluit că de un an de zile se lucrează la ea, așa că ne așteptăm la ceva impresionăm.

Ținând cont de stilul de machiaj al lui Gigi, ne așteptăm sigur la o gamă de rujuri nude, dar și la produse iluminatoare care să ne ajute să obținem glow-ul lui Gigi. Rămâne să așteptăm mai multe informații pentru a vedea dacă am ghicit.

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro