Această mascara de 62 de lei a rezistat pe tot parcursul prestației lui Beyonce la Coachella 2018

Această mascara de 62 de lei a rezistat pe tot parcursul prestației lui Beyonce la Coachella 2018

Încă ne revenim după prestația spectaculoasă a lui Beyonce la Coachella 2018. Ne-am îndrăgostit de muzica și de stilul ei, așa că am vrut să aflăm mai multe din culisele reprezentației din cadrul festivalului. Make-up artistul artistei, Sir John, a dezvăluit ce produse a folosit pentru marele eveniment.

Am fost cu adevărat șocate când Beyonce și-a schimbat manichiura între melodii, iar acum o nouă veste pare a fi incredibilă. Mascara pe care Sir John a folosit-o pentru look-ul artistei la Coachella 2018 este accesibilă ca preț și se găsește în magazinele de tip drugstore.

Mascara purtată de Beyonce la Coachella

„Am creat o pleoapă glittery, amestecând diferite tipuri de sclipici. Am început cu o bază într-o nuanță caldă, terra-cotta, am integrat irizații violet, iar apoi am aplicat sclipiciul pe centrul ochiului”, a dezvăluit Sir John, pentru Refinery 29. Apoi, make-up artistul a dezvăluit câteva din produsele folosite. „Ca eyeliner, am folosit MAC Brownborder pe pleoapa inferioară și un liner negru pe pleoapa superioară. Mereu le spun femeilor, deși îți faci codița cu negru, un liner în culoarea cafelei pe pleoapa inferioară conferă cel mai bun finish, pentru că nu îngreunează ochii. Apoi, am folosit Lash Paradise mascara de la L’Oréal Paris și rujul Infallible Chocolate al aceluiași brand pe buze”, a dezvăluit John.

Mascara purtată de Beyonce la Coachella 2018

Mascara Paradise Extatic, L’Oréal Paris, 62,35 lei

Mascara Lash Paradise a venit anul trecut și la noi într-o variantă senzorială numită Paradise Extatic, o variantă testată de noi și adorată, care nu ne lipsește niciodată din trusa de machiaj! În plus, Mascara Lash Paradise are un preț la fel de accesibil precum echivalentul ei de peste hotare, ajungând la prețul de 62,35 lei.

Cu siguranță, look-ul purtat de Beyonce pe scenă ne-a cucerit prin simplitate și rafinament, fiind ales special pentru a se potrivi multiplelor ținute pe care artista le-a schimbat în timpul prestației. Iată cele mai frumoase coafuri și machiaje ale vedetelor la Coachella 2018.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com