Manichiură pentru Paște 2017: cele mai drăguțe idei de pe Instagram

Dacă ești în căutarea unei manichiuri pentru Paștele de anul acesta, Instagram-ul este sursa de inspirație infailibilă. Am făcut noi cercetarea în locul tău și îți propunem cele mai drăguțe 10 idei de manichiură pentru Paște!

Iepurași, ouă, pui de găină și flori de toate felurile, toate acestea își găsesc locul pe unghiile noastre în apropierea Paștelui. Dacă ești o împătimită a manichiurilor creative, acum este ocazia perfectă să porți acea manichiură cu iepurași fără ca nimeni să se uite ciudat.

Dacă nu ai inspirație, iți vindem noi un pont: Instagram. În acest univers al ideilor și al creativității este imposibil să nu găsești un model drăguț potrivit pentru tine. Ca să facem totul mai ușor, am căutat noi cele mai drăguțe idei și le-am strâns pe toate în galeria foto.

Răsfoiește-o pentru a-ți găsi cea mai frumoasă manichiură pentru Paștele de anul acesta și întâmpină sărbătoarea cu o manichiură festivă!

Dacă imaginile nu te ajută, ți-am pregătit câteva propuneri însoțite și de tutoriale video pentru a știi exact cum să recreezi look-ul!

Foto: Instagram, 123RF

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro