Manichiură pentru Paște: 10 idei simpatice care te vor introduce în atmosfera festivă

Dacă ești în căutarea unei manichiuri pentru Paștele de anul acesta, îți propunem noi 10 idei simpatice care sigur te vor introduce în atmosfera festivă și vor atrage toate privirile!

Dacă ești o împătimită a manichiurilor creative, cu siguranță profiți de orice ocazie pentru a încerca modele noi și în ton cu evenimentul. Paștele este unul dintre aceste ocazii: în sfârșit poți purta acea manichiură cu iepurași fără ca nimeni să se uite ciudat.

Ai atâtea modele simpatice și jucăușe de încercat, care merg perfect cu această ocazie: flori de toate felurile, iepurași, modele din culori pastelate și, de ce, nu chiar modele care imită ouăle de Paște. Așa că lasă-ți creativitatea să zburde, pune-ți talentul la pictură în practică și creează-ți cea mai simpatică manichiură pentru Paște.

Dacă ești în pană de inspirație, te ajutăm noi cu 10 idei simpatice de manichiură pentru Paște. Descoperă cele mai frumoase oje ale acestei primăveri în galeria foto și experimentează cu ele ideile din video-urile de mai jos!

Modele de manichiură pentru Paște

1. Unghii de Paște cu iepurași, flori, ouă și joc de culori

2. Inspirație de la ouăle de Paște

3. Verdeața primăverii pe unghiile tale

4. Culori pastelate pentru manichiura de Paște

5. Unghii de Paște cu urechi de iepuraș pufoase

6. Decorațiuni pentru ouăle de Paște pictate pe unghii

7. Joc de culori pentru o manichiură specială

8. Unghii de Paște cu iepurași de ciocolată

9. Unghii cu iepurași și morcovi

10. Codițe de iepurași pentru o manichiură haioasă

Foto: 123RF

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro