Manichiura negative space: cel mai cool trend de nail art al acestei veri

Manichiura negative space: cel mai cool trend de nail art al acestei veri

Rămânem în continuare împătimite ale manichiurilor  simple, cool, dar foarte creative. De aceea, manichiura negative space ne-a atras de la început atenția și suntem pregătite să o numim cel mai trendy nail art al verii. Permite-ne să îți prezentăm pledoaria noastră.

Ce ne putem dori mai mult decât o manichiură ușor de realizat, care ne ajută să economisim timp și produs, în timp ce ne ține pe linia de plutire ale celor mai cool trenduri ale verii? Manichiura negative space a câștigat teren pe Instagram în ultimele luni și ne-a cucerit prin culoare și minimalism.

Poze cu manichiura negative space

Posibilitățile sunt infinite, idei să ai! De aceea ți-am și pregătit câteva surse de inspirație. Manichiura negative space se realizează foarte simplu, iar cu ajutorul unor benzi adezive poți obține acele dungi drepte perfecte. Spațiul gol este ca o pauză binemeritată din punct de vedere estetic și oferă unghiilor un aspect aerisit, fresh, minunat pentru vară.

Cel mai bine arată în combinație cu nuanțe pastelate dar în același timp vesele și îndrăznețe. Oranj, bleu, turquoise, roz, violet, lavandă, galben – experimentează cu oricare dintre aceste culori și vei obține un nail art unic de fiecare dată. Ai nevoie doar de puțină creativitate și un simț dezvoltat al combinării nuanțelor pentru a obține un model inedit pe unghii.

Să mai vorbim despre economia de timp și de produs? Acest tip de manichiură te ajută să salvezi minute bune și o cantitate considerabilă de produs. Neaplicând lacul de unghii pe toată suprafața acesteia, te vei putea bucura mai mult timp de oja ta preferată.

Dacă vrei să încerci manichiura negative space, ți-am pregătit în galeria foto câteva modele și imagini care te vor inspira. Nu uita, este un nail art care îți permite o libertate totală în alegerea unui model și unei culori potrivite, așa că nu te teme să experimentezi lucururi noi!

Foto: Instagram @paintboxnails

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com