Manichiura cu gel: avantaje și dezavantaje

Manichiura cu gel este soluția la care te gândești de fiecare dată când te enervezi din cauza ojei care nu rezistă. Și totuși, ceva te dă înapoi de fiecare dată. Noi îți prezentăm avantajele și dezavantajele manichiurii cu gel pentru a putea lua decizia corectă!

Manichiura cu gel este salvarea acelora dintre noi care nu au timp pentru a-și face manichiura prea des. Știi din start că nu trebuie să îți faci griji timp de 3-4 săptămâni și că unghiile vor arăta perfect. Însă totodată ești dată înapoi de „daunele” pe care acest tip de manichiură le provoacă unghiilor.

Cum se face manichiura cu gel

Manichiura cu gel presupune întinderea unei substanțe sub formă de gel pe suprafața unghiei, care odată plasată sub o lampă UV se va întări, iar la final te alegi cu o manichiură care rezistă eroic și nu își pierde farmecul unei manichiuri proaspete.

Ca orice inovație (deși a depășit de mult acest statut), și manichiura cu gel are adepții săi, dar și critici. Indiferent în ce tabără te plasezi, trebuie să cunoști atât avantajele, cât și dezavantajele manichiurii cu gel înainte să o adopți.

Noi ți-am pregătit o listă completă în galeria foto!

Foto: Shutterstock, Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro