Makeup artistul Rihannei are un truc de aplicare a fondului de ten perfect pentru sezonul rece

Makeup artistul Rihannei are un truc de aplicare a fondului de ten perfect pentru sezonul rece

Un seminar cu makeup artistul Rihannei ar fi minunat, însă pentru că nu avem acces la acest lucru, sorbim (mental) fiecare secret pe care îl împărtășește cu noi. De data aceasta, Priscilla Ono a dezvăluit un truc de aplicare a fondului de ten perfect pentru sezonul rece.

Zilele călduroase încă reușesc să ne mai păcălească, și nu ne gândim deloc la iarna care se apropie amenințător. Te avertizăm: sezonul rece vine cu piele uscată și iritată de frig și de vânt. Pentru a evita aceste efecte secundare, concentrează-te pe hidratare. Asta este concluzia pe care o tragem după ce am învățat trucul makeup artistului Rihannei pentru aplicarea fondului de ten pe timp de iarnă.

Makeup artistul Rihannei are un truc de aplicare a fondului de ten perfect pentru sezonul rece

Priscilla Ono a devenit parte din echipa glam a Rihannei în 2017, când a și ajutat-o cu lansarea Fenty Beauty. Ea este geniul din spatele unora dintre cele mai fabuloase look-uri ale Rihannei din ultimii ani, iar acum profităm de cel mai interviu acordat publicației Elle pentru a învăța trucuri prețioase de la ea.

https://www.instagram.com/p/BgTDGu8FVvN/?taken-by=priscillaono

Cea mai bună metodă de aplicare a fondului de ten Fenty Beauty Pro Filt’r pe timp de iarnă? „Îmi aplce să amestec câteva picături de ulei de față în fondul meu de ten”, spune Priscilla Ono. „Folosesc CAudalie PRemier Cru Precious Oil – trei picături – și îl ameste cu Pro Filt’r. Credeți-mă când vă spun că pielea voastră va arăta superb după, pentru că încă vei avea acea rezistență a produsului fără ca tenul să se simtă prea uscat”, a explicat makeup artistul.

Dacă tot vorbim de uleiul de față, acesta este un salvator pe timp de iarnă. Iată cum să îl aplici corect (nu, nu la finalul rutinei de îngrijire).

Ce tehnică de machiaj să excluzi pentru a arăta bine în selfie-uri

Un alt lucru important pe care l-a împărtășit Priscilla Ono este o tehnică de machiaj care trebuie întotdeauna evitată, mai ales dacă vrei să arăți bine în selfie-uri și fotografii. „Dacă vrei piele fotogenică, mai puțin este întotdeauna mai bine. Nu vrei ca pielea să arate prea încărcată când te machiezi, pentru că se vede în poze. Cu cât mai puțină pudră aplici, cu atât mai bine. De obicei nu folosim tehnica de baking cu o pudră de fixare, folosim doar produsul Invisimatte Blotting Paper – este subțire, absoarbe uleiul, culoarea se potrivește tuturor, și îți dă acel finish frumos, când ai tenul puțin uleios dar vrei să îl păstrezi luminos”, a explicat Priscilla Ono.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com