Un mod în care să foloseşti mai puţin fond de ten

Actriţa Heather Graham ne demonstrează cât se poate de practic că fondul de ten nu trebuie să fie aplicat în cantităţi semnificative pentru a arăta impecabil.

Uneori, de ce să nu spunem lucrurilor pe nume, aplicarea unui strat de fond de ten sub unul de corector… sub un altul de iluminator… te poate lăsa cu senzaţia opusă ideii de „piele radioasă“. Tocmai de aceea am fost superîncântate când am aflat că pentru realizarea machiajului lui Heather Graham din acest cadru, s-a folosit ceva mai puţin produs.

„Majoritatea persoanelor folosec produsele de machiaj, în special fondul de ten şi pudra, în încercarea de a-şi face tenul să arate mai bine – însă o cantitatea prea mare poate avea exact efectul opus“, explică make-up artistul divei, Nick Barose. „Este nevoie ca pielea să se vadă, nu să fie complet acoperită.“ Un mod de a obţine efectul natural: „Pregătesc suprafaţa tenului cu un produs uniformizant extrem de uşor – este vorba despre Micro-Blur Skin Perfector, de la Kiehl’s. Este suficientă o cantitate mică de produs, iar suprafaţa pielii devine catifelată şi luminoasă, fără să mai necesite mult fond de ten.“ Acelaşi efect îl vei obţine şi dacă foloseşti o cremă hidratantă potrivită tipului tău de ten. Fondul de ten se distribuie mult mai bine pe o bază bine hidratată.

Tu foloseşti o anumită bază pentru a maximiza efectul fondului de ten? Spune-ne secretul tău pentru un ten impecabil.

 

Foto: Hepta

Adriana Matei
contact@misshypewit.com