Un fard de pleoape care trebuie evitat

Aşa cum practica o demonstrează, există câteva culori care, pur şi simplu, nu arată bine pe nimeni, indiferent de tonul pielii.

Aşa cum practica o demonstrează, există câteva culori care, pur şi simplu, nu arată bine pe nimeni, indiferent de tonul pielii. La capitolul machiaj-capcană înscriem fără să stăm pe gânduri acest oraj-cupru, pe care Jessica Stroup insistă să îl poarte.

OK, fata este cu adevărat frumoasă, iar efectul nu este atât de dramatic pe cât se putea, dar nici în regulă nu este. Nu doar că îi şterge trăsăturile, dar chiar pare lipsită de viaţă şi uşor străvezie. Ideea era să îşi pună în valoare culoarea ochilor, dar rezultatul nu este deloc flatant. Aşa că hai să facem o regulă – să nu ne chinuim tenul cu o astfel de nuanţă. Cafeniul sau nuanţele de piersică sunt minunate pentru evidenţierea ochilor, aşa că putem lăsa deoparte tuşele acestea de oranj.

Dacă nu te-am convins încă, mai studiază puţin cadrele de mai jos.

Un alt exemplu – aici fardul este mat, dar efectul este tot atât de nereuşit. Pare că frumoasa fată a plâns puţin, nu-i aşa?

Foto: Hepta.