Produsele care îţi vor salva părul în această vară

Vrei să te asiguri că părul tău va trece teafăr şi nevătămat de lunile caniculare? Îţi spunem ce produse este musai să ţii aproape.

Vrei să te asiguri că părul tău va trece teafăr şi nevătămat de lunile caniculare? Îţi spunem ce produse este musai să ţii aproape.
Aşa cum îţi protejezi pielea de razale ultraviolete, tot astfel trebuie să procedezi şi în cazul părului. Expunerea la soare îl poate degrada, îi poate estompa culoarea şi îl poate face mult mai fragil şi greu de strunit decât de obicei. Cumpără produse cu ecran solar şi aplică-le conştiincios înaintea fiecărei întâlniri cu soarele.

Asigură-te că îţi speli părul cu produsele potrivite. Efectul temperaturilor ridicate trebuie contracarat cu produse de curăţare intens hidratante, fortifiante, nutritive şi cu proprietăţi de menţinere a culorii.

Este musai necesar să ai în neseser un pieptene cu dinţi rari, pe care să îl foloseşti pentru aplicarea uniformă a măştii de păr sau pentru descurcare. Ideea este să nu îţi agresezi părul atunci când este umed, pentru că este mult mai expus ruperii.

Dacă părul ţi se îngraşă prea repede, ţine aproape un şampon uscat – îţi va reîmprospăta lookul şi te va ajuta să realizezi cele mai cool coafuri estivale. Iar pentru că am atins capitolul styling, înarmează-te şi cu o spumă modelatoare, care să îţi strunească şuviţele exact aşa cum îţi doreşti.

În galeria foto sunt şi produse numai bune de încercat. Verifică recomnadările noastre şi fă-ţi lista de cumpărături.

Foto: Yannis Vlamos