O idee de la Olivia Wilde pentru cum să te machiezi la următoarea întâlnire

Ai o întâlnire pe care o aştepţi de ceva vreme şi vrei să fii absolut irezistibilă? Perfect. Îţi dăm o idee de machiaj numai bună de pus în practică la astfel de ocazii.

Ai o întâlnire pe care o aştepţi de ceva vreme şi vrei să fii absolut irezistibilă? Perfect. Îţi dăm o idee de machiaj numai bună de pus în practică la astfel de ocazii. Caută bine în neseser un creion de pleoape negru şi un fard de pleoape bleumarin-gri şi copiază machiajul purtat de Olivia (care este atât de hot!).

Iată ce trebuie să faci: conturează-ţi practic ochii cu dermatograf (atât pe pleoapele inferioare, cât şi pe cele superioare), apoi aplică fard pudră peste creion şi mergi cu tonurile închise puţin peste pliul pleoapei superioare. Ca să dai profunzime machiajului, poţi să aplici pe centrul pleoapei şi puţin violet, iar dacă ai şi un fard argintiu… acesta este perfect pentru o tuşă discretă la colţul intern al ochiului. Efectul maxim al acestui tip de machiaj îl vei obţine dacă vei lăsa restul tenului extrem de curat, în nuanţe de nude.

Ce spui? Vei încerca această variantă?