Cum se foloseşte pudra bronzantă pentru un rezultat natural

Îţi spunem la ce anume trebuie să fii atentă atunci când cumperi pudră bronzantă şi cum trebuie să o aplici pentru un look fresh, estival.

Pentru a obţine o nuanţă care pare extrem de naturală, urmează aceste reguli:

1. Optează pentru o pudră al cărei ton este cât mai apropiat de culoarea bronzului tău natural. Spre exemplu, dacă pielea ta expusă la soare devine un brun-auriu moderat, trebuie să mizezi pe un ton mediu al pudrei bronzante, cu subtonuri maronii – rezultatul va fi discret şi natural.

2. De asemenea, pentru a nu accentua aspectul liniilor fine, mergi pe mâna produselor cu o concentraţie moderată a particulelor strălucitoare.

3. Pentru a aplica corect pudra bronzantă ai nevoie de o pensulă mare sau, în cazul unei produs cu textură cremoasă, poţi folosi chiar degetele. Tot ce trebuie să faci este să estompezi şi să uniformizezi cu simţ de răspundere.

4. Cum obţii o culoare naturală? Rezultatul perfect se construieşte din mai multe straturi, iar ca zone vizate, aplică pudra acolo unde soarele îţi atinge faţa în mod normal – pe frunte, pomeţi, nas şi bărbie.

Foto: Yannis Vlamos

Adriana Matei
contact@misshypewit.com