Cum să oferi buzelor mai mult volum

Dacă vrei buze mai senzuale fără să apelezi la metode invazive, pregăteşte-te să iei notiţe. Există câteva trucuri extrem de practice pe care le poţi folosi şi, desigur, trebuie să acorzi importanţă alegerii produselor folosite. Iată cinci reguli esenţiale pentru buze cu mai mult volum:

1. Foloseşte noapte de noapte un tratament intensiv destinat acestei zone delicate. Pentru că mecanismul de regenerare celulară este activ în timpul somnului, asigură ţesutului un aliat de nădejde. Alege produse pe bază de peptide, acid hialuronic, uleiuri esenţiale, agenţi delicaţi de exfoliere sau apă termală şi aplică-le cu regularitate. Ingredientele emoliente vor asigura buzelor catifelarea, confortul şi volumul mult-aşteptat chiar în dimineaţa imediat următoare.

2. Exfoliază cu blândeţe. Înainte să aplici rujul, umezeşte o mănuşă din prosop şi trece-o peste buze – în acest fel vei stimula circulaţia sângelui, vei spori volumul şi vei intensifica nuanţa naturală. Mai mult, vei îndepărta stratul de celule moarte şi vei pregăti suprafaţa buzelor pentru o aplicare uniformă şi durabilă a rujului.

3. Redefineşte-ţi buzele. Trasează conturul acestora cu un creion în nuanţă cât mai apropiată de cea naturală şi acoperă toată suprafaţa buzelor. Acest strat va acţiona ca o bandă dublu-adezivă pentru texturile aplicate ulterior, iar culorile nu vor mai migra inestetic. Mai există apoi şi varianta conturului incolor şi mat – pe care îl găseşti în marile lanţuri de cosmetice. Acest creion se aplică pe exteriorul conturului natural al buzelor, iar rezultatul obţinut este o definire precisă a formei acestora.

4. Alege gloss-uri în tonuri de trandafiriu – acestea pot reprezenta secretul universal pentru buze mai voluptoase. Cu o textură hidratantă care reflectă lumina, gloss-urile garantează întotdeauna un plus de volum. Pentru rezultate optime, alege varianta ce sporeşte temporar volumul, cu ingrediente derivate din mentol şi diferite condimente.

Foto: Pinterest

Adriana Matei
contact@misshypewit.com