Cele mai inspirate coafuri şi machiaje de la MET Gala 2014

Ca în fiecare an, covorul roşu al MET Gala este o sursă inepuizabilă de coafuri şi machiaje de nota 10.

Ca în fiecare an, covorul roşu al MET Gala este o sursă inepuizabilă de coafuri şi machiaje de nota 10. Nici anul aceste nu a făcut notă discordantă şi ne-a oferit subiecte savuroase de discuţie. Am studiat fiecare detaliu al ţinutelor, am analizat coafurile şi machiajele, iar lista de muze pentru petrecerile de anul acesta a devenit dintr-o dată mai generoasă ca oricând.

Ne-am îndrăgostit de coafurile romantice şi relaxate, am fost de-a dreptul invidioase pe cele androgine, cu aspect umed, pe care trebuie să le asociezi unei anumite ţinute ca să arate impecabil (da, Kate Bosworth a fost SENZAŢIONALĂ, iar Rita Ora nu s-a lăsat mai prejos), am suspinat la buclele retro şi ne-am promis că vom da o nouă şansă cocurilor supradimensionate după ce am văzut varianta purtată de Diane Gruger.

La capitolul machiaj, am fost hipnotizate de genele XXL ale lui Rosie Huntington-Whiteley, seduse de buzele lui Amber Heard şi ale lui Marion Cotillard , uimite de curajul lui Joan Smalls cu acel ruj albastru (care, în mod surprinzător, nu i-a stat rău deloc) şi fascinate de fardul brun-auriu de pe pleoapele Emmei Stone.

Destul cu vorba, hai să trecem la practică. În galeria foto sunt pozele celor mai frumoase apariţii de pe covorul roşu al MET Gala.

Foto: Hepta.