Cel mai curajos şi original coc pe care l-ai văzut

Dacă aveai nevoie de o coafură nonconformistă pentru o petrecere la care vrei să fii în centrul atenţiei, am găsit cel mai bun exemplu.

Dacă aveai nevoie de o coafură nonconformistă pentru o petrecere la care vrei să fii în centrul atenţiei, am găsit cel mai bun exemplu. Cine este mândra posesesoare a materialului didactic? Modelul Blanda Eggenschwiler, iubita lui Joe Jonas, care şi-a făcut apariţia la o lansare a unui celebru brand de ochelari cu această coafură formidabilă. Noi spunem că este cea mai bună interpretare a unui coc, mai ales în cazurile în care rezultatul se doreşte a fi unul atipic şi cool.

Este un coc împletit, răsucit, fixat în accesorii opulente şi finisat cu rigurozitate.

Cel mai probabil, aici s-a început cu împletirea unei şuviţe french, iar tot părul a fost strâns şi răsucit apoi în acest coc alungit, fix în creştetul capului. Apoi, de-o parte şi de alta a acestuia, au fost fixate două accesorii tip pieptene (nu perfect paralele). Această poziţionare pare super-îndrăzneaţă (şi, de ce să nu recunoaştem, este), dar efectul este fabulos şi nu ai cum să nu îl apreciezi. Aplauzele noastre şi toate aprecierile pentru frumoasa Blanda!

Iată cadrele care te vor lămuri:

Tags:
, ,