7 variante de ombré pe care să i le arăţi stilistului

Descoperă cele mai inspirate exemple de ombré, „furate“ chiar de pe streetstyle.

Faptul că ombré-ul este în tendinţe de atât de mult timp nu poate decât să mă bucure. Sunt una dintre cele care îl poartă cu mândrie şi îmi place tare mult aerul văratic pe care îl dă lookului meu, indiferent de sezon. Apoi, de ce să nu recunoaştem, genul acesta de culoare este extrem de simplu de întreţinut. Fie că abia ai hotărât să încerci acest look, fie că te tentează doar să schimbi nuanţa părului, am adunat mai jos câteva imagini de streetstyle numai bune de salvat şi de arătat stilistului.

În exemplul de lângă, trecerea de la o nuanţă la alta se face atât de subtil încât nu ai cum să nu te îndrăgosteşti de rezultat.

Cea mai des întâlnită abordare a ombré -ului, cea care face trecerea de la şaten la blond, are o vibraţie cu totul specială – parcă te poate transpune imediat pe o plajă însorită, unde te aşteaptă o placă de surf. Mai ales atunci când părul este ondulat sau buclat, nu ţi se pare?

Dacă acordăm atenţie exemplelor întâlnite pe stradă, este limpede că e destul de periculos să îţi faci ombré atunci când ai părul foarte închis în mod natural. Cu toate acestea, dacă iei cu tine la salon un exemplu bun, rezultatul poate să fie extrem de plăcut.

 

Eşti deja blondă sau şaten-deschis? Tot ce trebuie să faci este să deschizi şi mai mult la culoare vârfurile.

Este un motiv pentru care ombré -ul merge senzaţional cu onduleurile – culoare arată pur şi simplu senzaţional!

Ce faci dacă eşti blondă blondă? Poţi obţine aceeaşi luminozitate dacă faci vârfurile părului o nuanţă platinată.

Cele cu părul închis la culoare pot schimba tonurile de blond cu cele de roşcat – arată foarte cool.

 

Adriana Matei
contact@misshypewit.com