5 trucuri de machiaj care îţi fac ochii să pară mai mari

Pentru modelul din imagine, makeup artiştii au folosit toate cele cinci tehnici. Le-ai remarcat pe toate? Avem detalii:

Frumoşii ochi albaştri ai modelului nostru au fost puşi în valoare în cinci moduri atent studiate, fără ca rezultatul să îşi piardă din aspectul natural. Te îndrumăm pas cu pas:

  • Primul punct-cheie sunt acele gene false aplicate fir cu fir la colţu exterior al pleoapelor superioare. Acelaşi efect l-ar avea şi o linie de tuş aplicată chiar la baza genelor, cu nişte codiţe uşor ascendente.
  • Pe linia interioară a pleoapelor a fost aplicat un creion în nuanţă alb-piersică. Iluzia optică este numai bună pentru o privire mai hipnotizantă ca oricând. Este un truc vechi, dar funcţionează de fiecare dată.
  • Iluminatorul trebuie aplicat pe colţul intern al pleoapelor, desigur, iar nuanţa trebuie pierdută pe pleoapele superioare.
  • Fardul brun-piersică aplicat chiar în pliul peloapei superioare şi pierdut spre arcade delimitează mai bine distanţa dintre cele două.
  • Mascara aplicată într-un strat discret pe genele inferioare. Important este ca genele să nu se lipească între ele, altfel atenţia va fi atrasă chiar acolo, iar efectul de mărire va fi pierdut. Ca să reuşeşti, poţi să ştergi excesul de mascara de pe perie cu un şerveţel, iar apoi să aplici produsul.
Adriana Matei
contact@misshypewit.com