Make-up artistul Selenei Gomez are un truc neașteptat de aplicare a fardului de pleoape

Make-up artistul Selenei Gomez are un truc neașteptat de aplicare a fardului de pleoape

Dacă ești adepta fardurilor de pleoape cremoase, însă te-ai îndrăgostit de culorile paletelor de tip pudră, avem vești bune! Make-up artistul Selenei Gomez are un truc neașteptat în sensul acesta, care te va ajuta să transformi orice fard într-unul cremos.

Ne plac produsele multifuncționale, mai ales cele pe care le descoperim din greșeală. Make-up artistul Selenei Gomez are un truc neașteptat de aplicare a fardului de pleoape, și implică folosirea unui produs care are un cu totul alt scop.

Make-up artistul Selenei Gomez are un truc neașteptat de aplicare a fardului de pleoape

Make-up artistul Hung Vanngo, care lucrează cu Selena Gomez, a dezvăluit trucul său de aplicare a fardului de pleoape, pentru a-l transforma într-un produs cremos. „Singurul și cel mai bun truc al meu de machiaj este să amestec fard de pleoape pudră cu balsamul Aquaphor pentru a crea un fard cremos”, a dezvăluit el, conform Teen Vogue.

Aquaphor este un balsam universal accesibil, pe care make-up artistul îl folosește pentru a schimba textura inițială a produsului. Trucul este minunat pentru iubitoarele de farduri cremoase. Dacă ai cumpărat o paletă cu farduri de tip pudră și te-ai îndrăgostit de una dintre nuanțe, poți încerca această metodă.

Mai mult decât atât, combinarea unui fard de pleoape cu un balsam poate conferi o aplicare lucioasă și te poate ajuta să obții aspectul de wet look. Vara aceasta, pleoapele glossy au fost în topul tendințelor, și chiar dacă nu este un look pe care îl porți purta mai multe ore, cu siguranță merită încercat.

Make-up artistul Selenei Gomez a fost anul acesta în backstage la New York Fashion Week, și a creat look-uri inclusiv pentru designerul Savage x Fenty. Tot în culise la Săptămâna Modei de la New York a fost și make-up artistul Ioana Stratulat, care ne-a povestit mai multe de atmosfera de acolo, dar și despre tendințele pe care le vom vedea peste tot anul viitor.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com