Kim Kardashian și Mario Dedivanovic au colaborat pentru o nouă linie de produse KKW

Make-up artistul lui Kim Kardashian are un truc interesant de curățare a pensulelor de machiaj

Știți deja cât de des trebuie curățate pensulele de machiaj. Însă ce faci atunci când nu ai la îndemână un cleanser special pentru ele? Make-up artistul lui Kim Kardashian are un truc interesant de curățare a pensulelor de machiaj, special pentru acele momente în care ți s-au terminat soluțiile speciale.

Așa cum poți curăța beauty blenderul într-un minut la microunde, există și un truc foarte util de curățare a pensulelor de machiaj. Make-up artistul lui Kim Kardashian, Mario Dedivanovic, a descoperit o metodă foarte la îndemână, mai ales pentru acele situații în care ți s-au terminat soluțiile de curățare, și nu ai apucat să cumperi altele.

Trucul de curățare a pensulelor de machiaj

Tehnica lui Dedivanovic implică gelul tău preferat de curățare a feței, potrivit Allure. Cleanserul pe care îl folosești zi de zi îți curăță toate impuritățile de pe ten, deci de ce nu ar putea fi folosit și pentru curățarea pensulelor de machiaj? Ei bine, poate! Make-up artistul lui Kim Kardashian a dezvăluit că folosește cleanserul lui preferat și pentru pensulele de machiaj.

Mai întâi, asigură-te că știi cum să cureți corect pensulele de make-up. Apoi, ia cleanserul tău preferat și adaugă-l în rutină, și cu siguranță vei fi mulțumită de rezultat. De ce? Pentru că Mario se ocupă personal de machiajul lui Kim Kardashian, despre care știm deja că are un ten la care oricare dintre noi visează. Concluzia este, așadar, că trucul funcționează, iar pensulele tale vor fi curățate în profunzime, și nu vei risca să îți acoperi tenul cu bacterii.

Totuși, este recomandat să nu recurgi chiar tot timpul la acest truc de curățare, și să folosești un produs special pentru pensule. În galeria foto de mai sus, ți-am pregătit câteva cleansere pentru pensulele de machiaj, pe care să le folosești atunci când nu ești nevoită să recurgi la trucul lui Mario Dedivanovic.

Foto: Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com