Make-up artistul lui Kim Kardashian are un truc perfect pentru aplicarea genelor false

Make-up artistul lui Kim Kardashian are un truc perfect pentru aplicarea genelor false

Genele false nu sunt tocmai un accesoriu de machiaj pe care îl porți în fiecare zi. De aceea, fără exercițiu constant, pot părea foarte dificil de aplicat. Make-up artistul lui Kim Kardashian are un truc perfect pentru aplicarea genelor false, care te va salva la fiecare ocazie specială la care vrei să le porți.

Îți lipsesc precizia și stabilitatea atunci când încerci să îți pui singură genele? Mario Dedivanovic, Make-up artistul lui Kim Kardashian, are un truc pentru aplicarea genelor false care te va scăpa de aceste probleme.

Make-up artistul lui Kim Kardashian dezvăluie trucul perfect pentru aplicarea genelor false

Make-up artistul lui Kim Kardashian, Mario Dedivanovic, ne întoarce lumea pe dos dezvăluind trucul lui pentru aplicarea genelor false. Deși lucrează de atât de mulți ani în acest domeniu, Mario recunoaște că pentru mult timp a avut dificultăți în folosirea acestui accesoriu de machiaj. În cele din urmă, a descoperit o metodă care asigură o aplicare perfectă de fiecare dată.

„Când înveți să ți le aplici singură, în special dacă nu ai o mână stabilă, sprijină-ți cotul pe o suprafață din fața ta, precum un birou. Face o diferență imensă”, a explicat Dedivanovic, pentru People.

Cum de nu ne-am gândit la asta? „Știu, pare atât de ridicol de evident. Gen, duh, doar stabilizează-ți mâna tremurândă pe o masă în loc să o lași să fluture încolo și încoace, și desigur că procesul de aplicare va merge ca uns. Și totuși, timp de zeci de ani, pur și simplu am făcut dansul găinii în timp ce încercam să aplic genele false”, a recunoscut celebrul make-up artist.

Mario Dedivanovic lucrează în general cu gene false care pot fi găsite în orice magazin la prețuri accesibile. În plus, Dedivanovic spune că nu îi place să lucreze cu acel tip de gene uriașe, ci cu cele mai mici care par puțin mai naturale. Iar trucul make-up artistului lui Kim Kardashian pentru aplicarea genelor false îți va schimba complet rutina de machiaj!

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com