Make-up artistul lui Chrissy Teigen are un truc genial pentru ca machiajul tău să arate mereu proaspăt

Make-up artistul lui Chrissy Teigen are un truc genial pentru ca machiajul tău să arate mereu proaspăt

Aparițiile pe covorul roșu ale lui Chrissy Teigen sunt întotdeauna perfecte. Se vede că are un make-up artist talentat și plin de înțelepciune, așa că ne punem toată încrederea în sfaturile sale. Recent, Mary Phillips a dezvăluit un truc genial pentru ca machiajul să arate proaspăt toată ziua, fără să fie nevoie să îl refaci complet.

 

În zilele în care vii de la birou și urmează să pleci din nou de acasă, dar nu ai niciun chef să îți refaci machiajul, poți apela la trucul lui Mary Philips. Astfel, machiajul tău va arăta proaspăt toată ziua, însă nu va trebui să depui efortul de a-l reface. Make-up artistul lui Chrissy Teigen a dezvăluit o tehnică extrem de simplă de retușare, care îți va mai lăsa și ceva timp de relaxare.

Trucul lui Mary Philips pentru un machiaj proaspăt toată ziua

Potrivit GLAMOUR UK, Mary a explicat că trucul pentru un machiaj proaspăt toată ziua este să aplici un produs hidratant direct peste. Sună ciudat, nu? „Când clientele mele poartă machiaj pentru show-uri, videoclipuri muzicale sau ședințe foto care durează toată ziua, poartă machiajul pentru o perioadă lungă de timp”, a declarat make-up artistul. ”Este foarte important să fac machiajul să arate ca și cum abia l-am aplicat”, a completat Mary.

Așadar, trucul este foarte simplu. „Un truc care îmi place foarte mult este să iau puțină Creme de la Mer – iar acesta este un truc minunat dacă ajungi acasă și vrei să ieși și nu ai chef să faci duș și toate cele – și un spray hidratant, și pui puțină cremă pe o pensulă de fond de ten și aplici peste machiaj”, a explicat make-up artistul. Astfel, tenul tău va arăta împrospătat, fără prea mult efort.

Dacă ți-a plăcut acest truc de la make-up artistul lui Chrissy Teigen, trebuie neapărat să-l vezi pe cel al make-up artistului lui Beyonce! Va schimba complet modul în care aplici fondul de ten!

Foto: Hepta

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com