Make-up artistul lui Kim Kardashian își creează propria linie de produse de machiaj

Make-up artistul lui Kim Kardashian își creează propria linie de produse de machiaj

Cu o carieră de aproape 19 de ani în lumea frumuseții, Mario Dedivanovic a decis că este momentul să evolueze pe cont propriu. Make-up artistul lui Kim Kardashian își creează propria linie de produse de machiaj, iar după ce am văzut colecția lansată în colaborare cu Kim, nu putem să nu fim entuziasmate pentru ce va urma.

Mario Dedivanovic a dezvăluit, într-un interviu acordat WWD, că lucrează de trei ani de zile cu diverse laboratoare pentru a-și crea propriile produse de machiaj. Make-up artistul lui Kim Kardashian urmează să își lanseze curând linia proprie de produse, și iată care sunt detaliile pe care le-a oferit deocamdată.

Make-up artistul lui Kim Kardashian va avea propria linie de produse de machiaj

„Am fost abordat și cerut de companii și investitori mulți ani de zile”, a relatat el. „Până acum doi sau trei ani, nu m-am simțit niciodată că merit suficient, pentru că simțeam că trebuie să am cel puțin 20 de ani de experiență ca artist ca să fac asta. Este ceva important pentru mine. Ar fi un capitol viitor în viața mea, în cariera mea. Acum am aproape 19 ani de când sunt make-up artist, așa că acel prag de 20 de ani se apropie”, a dezvăluit make-up artistul lui Kim Kardashian.

„Chestia cu machiajul este că sigur va fi o linie [proprie] în viitor. Sunt un perfecționist. Oamenii se așteaptă la ceva minunat de la mine și eu mă aștept la ceva măreț de la mine însumi. Am avut câteva oportunități pe care le-am refuzat – vreau să spun, contracte de multe, multe, multe milioane de dolari pe care le-am revuzat – pentru că până la urmă, în timpul perioadei contractuale și prin avocați și toate aceste lucruri, nu am primit ce mi-am dorit”, a dezvăluit Mario Dedivanovic.

Make-up artistul a explicat că a lucrat la produse cu laboratoare din „toată lumea” și acum este în căutarea unui partener de afaceri. „Primesc oferte zilnic de la toate tipurile de companii de investiții și manufactori”, a spus el. „Sincer, nu mă simt grăbit să o fac, pentru că nu am grăbit nimic niciodată în viața mea, și muțumesc lui Dumnezeu, pentru că nu cred că aș fi fost capabil să mă descurc în mediul zilelor npastre, cu social media și tot. Dacă aș fi fost tânăr, nu știu dacă m-aș fi descurcat să devin un superstar peste noapte. Este mult. Îmi place metoda de modă veche de a te strădui, a-ți plăti datoriile și a ajunge încet să ai puțin succes, puțin câte puțin. La fel și cu linia de machiaj, nu mă grăbesc”, a încheiat Mario.

Make-up artistul lui Kim Kardashian cu siguranță va avea propria linie de produse de machiaj, însă acest lucru ar putea dura destul de mult, având în vedere că vrea ca totul să iasă perfect.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com