Mădălina Merca: produsele mele de beauty favorite

Mădălina Merca, creatoarea blogului IndieChase, povestește despre produsele ei de beauty favorite.

Din rutina mea zilnica de îngrijire a tenului, nu lipsesc produsele de curățare și hidratare, cât și cele de menținere a unui ten curat și luminos sub control. Am un ten sensibil, care uneori îmi provoacă dureri de cap, însă de-a lungul timpului am descoperit care sunt produsele cu care se înțelege cel mai bine.

Procesul de demachiere este cel mai important pentru mine, demachiantul bifazic de la Nivea este produsul de care nu ma pot despărți de câțiva ani buni. Îmi șterge până la cea mai încăpățânată urma de machiaj și îmi lasă tenul ferm. Completez acest proces cu apă micelară de la Nivea pentru a îndepărta urmele demachiantului anterior și a-mi lasă tenul delicat.

madalina-merca-produse

În funcție de cât de rebel este tenul meu, folosesc tratamentul local Effaclar A.I. de la La Roche-Posay pentru a-mi curăța imperfecțiunile și a lupta împotriva coșurilor, dar și pentru a-mi regla secreția de sebum. Tenul meu este sensibil, nu problematic, așa că nu am nevoie de acest produs în fiecare zi.

Pentru hidratarea tenului, folosesc apa termală de la Vichy și crema Aqualia Thermal de la același brand. Îmi place foarte mult aspectul pe care îl oferă tenului, iar pe timpul verii, aceste două produse sunt de nelipsit din ritualul meu de îngrijire.

Ca make-up, obișnuiesc să port machiaje lejere și să îmi las tenul să respire. Fondul de ten de la NARS are o textură ușoară, oferindu-mi un look natural. Îmi fixez fondul de ten cu pudra Blot de la MAC, îmi rimelez genele cu They’re Real de la Benefit și aplic un strat de gloss, preferatul meu în acest moment fiind lipstain-ul nr.05 de la SEPHORA.

And I’m ready for a Glamourous Day! <3

erika
erika.chivu@ringier.ro