Machiajul purtat de Gigi Hadid în Grecia aduce un suflu proaspăt tendințelor de vară

Machiajul purtat de Gigi Hadid în Grecia aduce un suflu proaspăt tendințelor de vară

Nuanțe bronzante, rujuri nude și ten glowy – le-am purtat pe toate în acest început de vară, însă este momentul să ieșim puțin din rutină. Machiajul purtat de Gigi Hadid în Grecia este inspirația perfectă și aduce un nou suflu tendințelor de vară.

Am ajuns aproape la jumătatea acestei veri și simțim nevoia de ceva nou. Gigi Hadid aduce un twist îndrăzneț tendințelor de machiaj cu un look neon purtat în Mykonos, Grecia.

Machiajul purtat de Gigi Hadid în Grecia este perfect pentru vară

Gigi Hadid este întotdeauna o sursă perfectă de inspirație, dar și o muză maleabilă pentru make-up artiștii de top cu care lucrează fotomodelul. Patrick Ta este cel care a realizat look-ul purtat de Gigi Hadid în Grecia, aducând un nou suflu tendințelor de make-up ale acestei veri.

https://www.instagram.com/p/BkrhmnCHpZl/?taken-by=patrickta

Patrick a publicat două fotografii cu frumosul fotomodel purtând un look realizat de el. Gigi poartă pe pleoape un fard roz neon, asortat cu ținuta, care îi scoate ochii în evidență. În plus, nuanța intensă intră într-o armonie perfectă cu tenul bronzat și glowy al lui Gigi.

Pe buze, Patrick Ta a preferat să aplice un produs de echilibru, un ruj cu formulă cremoasă într-o nuanță neutră care să nu concureze cu fardul de pleoape.

https://www.instagram.com/p/BkrfZHIHvaq/?taken-by=patrickta

Machiajul a fost purtat de Gigi Hadid în Grecia, la un eveniment la care au participat și alte două colege de breaslă superbe ale fotomodelului: Kate Moss și Emily Ratajkowski.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com