Machiajul lui Lady Gaga este inspirația perfectă pentru un look simplu de vară

Machiajul lui Lady Gaga este inspirația perfectă pentru un look simplu de vară

Când avem nevoie de inspirație, ne îndreptăm privirea spre look-urile de zi cu zi ale celebrităților. Sunt mereu la curent cu ultimele tendințe și „fură” trucurile celor mai tari make-up artiști ai industriei, așa că de ce să nu profităm de fiecare apariție? De data aceasta, Lady Gaga ne-a atras atenția cu un machiaj simplu, perfect pentru vară și ușor de realizat.

Poate că nu îți este ușor să realizezi lucrurile complicate pe care le vezi pe conturile de Instagram ale make-up artiștilor internaționali. Însă acest look purtat de Lady Gaga pe străzile din New York este floare la ureche pentru oricine. Ai nevoie doar de două produse și puțin exercițiu. Iar dacă obișnuiești să îți realizezi singură machiajul de tip cat-eye regulat, cu atât mai bine.

Machiajul lui Lady Gaga este perfect pentru vară

Deși purta o perche de ochelari de soare supradimensionați, fotografii au reușit să surprindă, totuși, machiajul inedit al lui Lady Gaga.

Machiajul lui Lady Gaga este perfect pentru vară

Machiajul lui Lady Gaga este perfect pentru vară

N-am putut să nu observăm doza discretă dar foarte cool de culoare de pe pleoapele artistei. Look-ul ei este perfect pentru vară și îl poți realiza foarte simplu.

Cum realizezi machiajul lui Lady Gaga

Ai nevoie de un eyeliner negru și un creion colorat. Cu eyelinerul, trasează linia de cat-eye și prelungește-o puțin mai mult decât ai face-o de obicei. În continuarea ei, cu ajutorul creionului colorat, trasează o nouă linie în sus, înspre sprânceană, urmând adâncitura naturală a pleoapei. Iar asta este tot! Machiajul este perfect pentru vară, simplu, dar de efect. Desigur, nu uita de pregătirea tenului pentru machiaj și, dacă dorești un look complet, de aplicarea fondului de ten și a produselor de contur.

Dacă vrei să încerci și tu machiajul purtat de Lady Gaga pe străzile din New York, ți-am pregătit în galeria foto de mai sus recomandările noastre.

Foto: Hepta/Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com