Machiaj de petrecere în culori îndrăznețe

Machiaj de petrecere în culori îndrăznețe. Se poartă formele geometrice

Sezonul acesta, te ajutăm să îți faci un machiaj de petrecere inedit. Imaginează-ți că pleoapele tale sunt o carte de colorat. Totul este permis, deci nu te teme să depășești limitele!

Uită de trendul „no make-up make-up” sau de prea-des-folositul smokey eye în nuanțe de negru și gri. Este timpul să ieși în evidență. Dacă iubești glitterul, dar vrei și tușe mate care să te scoată din previzibil, iată o alternativă perfectă pentru petrecerile de iarnă: culorile intense. Iar când spun culori intense mă refer la galben aprins, verde crud și violet țipător, toate aplicate în straturi opace pe pleoapele superioare, ori chiar deasupra lor. Dă frâu liber imaginației tale, joacă-te cu texturile și obține un look care te va transforma în vedeta oricărei petreceri.

Machiaj de petrecere: Geometric extravaganza

Vrei să ieși din tipare cu un look extravagant? Acest machiaj de petrecere monocrom va atrage toate privirile. Aplică un fard de pleoape pigmentat în crevasa care se formează deasupra pleoapei superioare, fără să atingi zona de sub sprâncene. Pentru un efect cinematic, urmează liniile geometrice din prezentarea Prabal Gurung.

Machiaj de petrecere în culori îndrăznețe

Machiaj inspirat dintr-un apus

Obține un contrast inspirat din natură, cu un degradé în nuanțe de violet, oranj și galben cald. Aplică un eyeliner sau un creion violet la baza genelor, pe care să îl completezi apoi cu un fard de pleoape oranj-roșiatic. Finisează machiajul cu nuanțe calde de galben, ca în prezentarea Oscar de la Renta.

Machiaj de petrecere în culori îndrăznețe

Duo Temperat

Dacă nu ești tocmai pregătită să încerci acest trend, iată un machiaj de petrecere puțin mai cuminte. Nu necesită aplicarea fardului de pleoape, pentru că poți realiza aceste accente cool cu ajutorul eyelinerelor sau creioanelor de ochi colorate. Începe prin a aplica un eyeliner purpuriu din colțul interior al ochiului până la jumătatea pleoapei. Continuă cu un albastru intens, și ai obținut lookul din prezentarea Marco de Vicenzo.

Machiaj de petrecere în culori îndrăznețe

Intră în galeria foto pentru a descoperi cele mai noi palete cu care îți poți realiza un machiaj de petrecere în culori îndrăznețe.

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com