Cele mai populare machiaje de Halloween de pe Pinterest în 2018

Cele mai populare machiaje de Halloween de pe Pinterest în 2018

Ești entuziasmată pentru petrecerea de Halloween de anul acesta, însă îți lipsește complet inspirația? Venim în ajutorul tău și îți arătăm cele mai populare machiaje de Halloween de pe Pinterest în 2018.

Adorăm ziua de 31 octombrie pentru că ne permite să folosim, în sfârșit, acele produse de machiaj din trusă pe care nu avem curaj să le purtăm zi de zi. Mai mult decât atât, este ziua în care putem da frâu liber creativității și ne putem exprima prin machiaj oricum ne dorim. Dacă încă nu ai idee ce fel de costumație vei purta, iată care sunt cele mai populare machiaje de Halloween de pe Pinterest în 2018.

Cele mai populare machiaje de Halloween de pe Pinterest în 2018

Ne-am pregătit deja cu 25 de modele de machiaj de Halloween care te vor inspira, însă știm că Pinterest este locul în care descoperim tendințele. Cele mai populare machiaje de Halloween pe Pinterest în 2018 au fost făcute publice, iată tot ce trebuie să știi.

Raportul „Pinfrights 2018” publicat de platforma Pinterest se bazează pe căutările utilizatorilor pentru termeni-cheie care au legătură cu această sărbătoare. La categoria machiaj, au ieșit în evidență șapte termeni, care dictează acum cele mai populare machiaj de Halloween pe Pinterest în 2018. Noi le-am selectat și exemplificat în galeria foto de mai sus, descoperă-le pe toate și alege-ți favoritul.

Foto: Instagram @celineandre

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com