M·A·C Cosmetics s-a deschis în Palas Mall Iași

Una dintre cele mai influente și revoluționare companii din lume din industria cosmetică, Make up Art Cosmetics (M·A·C) a lansat recent în PALAS MALL, Iași, cel de-al șaptelea magazin din România.

Lansarea magazinului M·A·C din Iași a fost celebrată printr-un eveniment pop-art, derulat sub conceptul internațional „Art of the Lip“, ce reprezintă din plin personalitatea colorată și plină de viață a brandului. Astfel, invitații aflați în Atrium Palas Mall s-au relaxat și amuzat din plin cu sesiuni de make-up profesionist oferite de make-up artiștii M·A·C, caricaturi funny ale buzelor făcute la eveniment sau fotografii cu recuzita colorată„Art of the Lip“.

Invitatul special al serii a fost bloggerița Alina Ceușan, care s-a bucurat de un machiaj trendy, cu focus pe buze, realizat în stil ombre de către trainerul M.A.C, Alis Costea. Fană a brandului, Alina nu a rezistat tentației de a pleca acasă, la finalul serii, cu un ruj din colecția Vampify. Venită direct de la Cluj pentru evenimentul de lansare al magazinului M.A.C din Palas Mall, Alina reprezintă întruchiparea valorilor M.A.C: trend setting, glamour și puterea exemplului personal. Alina reușește să fie o inspirație pentru cei peste 141.000 de fani pe care îi are pe INSTAGRAM, oferindu-le adevarate lecții de modă, stil și machiaje spectaculoase.

Background-ul sonor a fost asigurat de DJ Van Illa și completat cu un concert live cu Mood Indigo Duo.

 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro