Lucy Hale și-a vopsit părul rose gold

Lucy Hale și-a vopsit părul rose gold și îi stă fabulos

Celebritățile au stabilit deja cele mai importante tendințe pentru acest sezon, în ceea ce privește tunsorile și culorile de păr. Da, vorbim despre tunsoarea bob și rozul în diferite variații de nuanțe. Actrița Lucy Hale și-a vopsit părul rose gold, iar cel mai cool trend al sezonului în materie de colorare îi vine fabulos!

Emma Roberts, Kim Kardashian și multe alte vedete au „adoptat” acest trend, iar acum și actrița Lucy Hale și-a vopsit părul rose gold. Rozul pare să fie culoarea primăverii 2018 și o prinde minunat pe Lucy, care a decis să își păstreze, totuși, rădăinile în culoarea ei naturală de șaten închis. Combinația arată extrem de cool, mai ales pe tunsoarea bob pe care o poartă.

Lucy Hale și-a vopsit părul rose gold

Lucy Hale și-a arătat noua culoare de păr pe Instagram, unde a publicat două fotografii cu ea și a scris mesajul „Pink you very much” către hairstylista ei, Kristin Ess, mulțumindu-i pentru noul look ultra chic.

Pink you very much 🌸 @kristin_ess used her Rose Gold Temporary Tint (available @target )

O postare distribuită de Lucy Hale (@lucyhale) pe


Tot în descrierea pozei, actrița a dezvăluit că schimbarea este temporară, culoarea din părul ei provenind de la un nuanțator, întrucât Kristin nu a folosit o vopsea permanentă.

Nu numai că noua culoare contrastează cu ochii ei, însă Lucy Hale a optat și pentru un machiaj în nuanțe coordonate cu părul ei, obținând un look complet asortat.

Lucy Hale și-a vopsit părul rose gold, luând exemplul altor celebrități care au optat pentru nuanțe de roz. Și Paris Jackson a încercat recent acest trend de colorare, iar rezultatul a fost minunat! Cu siguranță, până la finalul primăverii, tot mai multe vedete vor încerca, măcar și temporar, părul roz, iar noi te ținem la curent!

Foto: Hepta

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com