Louis Vuitton va lansa în septembrie primul parfum al Casei

Dupa 4 ani de la crearea diviziei de parfumerie și numirea lui Jaques Cavallier Belletrud ca “naș” și șef de creație, iată că lansarea primului parfum Louis Vuitton este în sfârșit anunțată pentru acest an!

Jaques Cavallier Belletrud este “nașul” din spatele multor parfumuri de succes de până acum, cum sunt “L’Eau d’Issey”, “Lancome Poeme”, “Cinema” sau “Elle” pentru YSL. Născut în capitala mondială a parfumurilor din Provence, el s-a întors în orașul natal pentru a crea în noile laboratoare olfactive Louis Vuitton instalate în clădirea istorică Les Fontaines Parfumees din Grasse.
roses may
Deocamdată, Louis Vuitton nu dezvăluie prea multe despre noile parfumuri, doar că a dezvoltat pentru ele ingrediente proprii, printre care și un extras din iconica piele naturală nevopsită, semnatură a casei, folosită de mai bine de 150 de ani pentru mânerele și ranforsările genților și bagajeriei din canvas Monogram.
Probabil cea mai așteptată lansare a anului, aceste parfumuri vor fi disponibile din luna septembrie exclusiv în magazinele Louis Vuitton.
erika
erika.chivu@ringier.ro