3 idei de machiaje strălucitoare pentru Valentine’s Day

Luna iubirii a început, la fel și pregătirile noastre pentru Valentine’s Day. Pentru că vrem să fim cât mai frumoase pentru a-l recuceri, un prim lucru pe care îl punem pe listă este machiajul pentru această zi specială.

Sunt o mulțime de moduri romantice în care poți petrece Valentine’s Day, dar orice ai alege cu siguranță vei vrea să arăți puțin mai special decât de obicei. Și ce mod mai bun de a face o schimbare în look-ul tău decât cu ajutorul machiajului?

Machiajul pentru Valentine’s Day ar trebui să fie romantic, luminos, diafan, să îți pună în valoare trăsăturile cele mai apreciate de partenerul tău. Orice ar fi, nu opta pentru un machiaj foarte intens – bărbații sunt mai reticenți la astfel de machiaje, astfel că impresia pe care o vei face va fi opusă față de cea pe care ți-ai dorit-o.

Optează pentru nuanțe nude, luminoase: ivoire, auriu, bej, roze, bronz. Pentru a-ți defini privirea, alege nuanțe mai închise care să complimenteze culoarea ochilor: mov, kaki, bleumarin sau chiar negru. Completează look-ul cu gene lungi și voluminoase pentru un efect seducător maxim.

machiaj valentines day

Noi îți propunem 3 idei de machiaje romantice care ne-au inspirat pentru Valentine’s Day!

  1. Ochi luminoși în nuanțe de auriu și maro și buze colorate

gigi-hadid-machiaj-valentines-day

 

Gigi Hadid ne inspiră mereu cu machiajul ei perfect: luminos, fresh, dar feminin și sexy, exact cum ar trebui să arate un machiaj de Valentine’s Day. Folosește un maro cald pentru a defini pliul și pleoapa inferioară. Luminează pleoapa mobilă și colțul intern cu un fard auriu și rimelează bine genele. Alege un ruj corai precum Gigi sau orice culoare care îți dă încredere în tine.

  1. Smokey eye în nuanțe de bronz

machiaj-valentines-day

Un machiaj smokey eyes va fi întotdeauna sexy. Pentru a nu-ți șoca partenerul cu un machiaj prea intens, renunță la negru în favoarea unei nuanțe de maro-bronz metalice, pe care să o estompezi bine pe toată pleoapa mobilă și în pliu, dar și pe pleoapa inferioară. Cu un fard ivoire iluminează colțul intern și arcada. Nu uita de gene, acestea trebuie să fie cât mai bine puse în evidență pentru că este una dintre cele mai apreciate trăsături de către bărbați. Optează pentru un ruje nude glossy pentru a echilibra look-ul.

  1. Machiaj în nuanțe de auriu strălucitoare

machiaj-valentines-day

Culorile calde sunt ideale pentru momentele când îți dorești un machiaj sofisticat, dar în același timp discret. Combină diferite nuanțe de auriu pentru a obține un machiaj luminos, care îți va scoate garantat ochii în evidență. Un ruj piersiciu va completa perfect look-ul și îi va da un aer romantic.

Încearcă propunerile noastre pentru Valentine’s Day și cucerește-l! Noi ne-am îndrăgostit de noua paletă de machiaj The 24Karat Nudes de la Maybelline New York – este perfectă pentru a obține machiaje naturale, luminoase, dar de efect! O poți cumpăra de aici!

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro