10 arme secrete pentru un look hot

Luna martie este luna în care noi, femeile, trebuie să fim în centrul atenției, să ne răsfățăm și să atragem toate privirile. Noi îți oferim un ghid complet care te va ajuta în pregătirea arsenalului pentru un look hot!

O rochie care să îți pună în valoare feminitatea și corpul, pantofii cu toc preferați pentru un boost de încredere în sine și accesorii care să îți scoată din anonimat look-ul, acestea pot constitui ținuta perfectă pentru o întâlnire la care vrei să impresionezi.

Nu uita de machiaj: mizează pe gene lungi și expresive ca ale îngerașilor Victoria’s Secret pentru o privire sexy. Anul acesta se poartă genele dramatice, cu efect de gene false, care ne duc cu gândul la niște aripi de înger.

Toate trebuie însă accesorizate cu o atitudine care debordează de senzualitate și încredere în sine. Acestea ar trebui să fie armele tale secrete pentru un obținerea unui look hot cu care vei fi sigur remarcată.

Nu știi ce să alegi în materie de machiaj sau ținută? Noi te ajutăm cu cele mai chic recomandări: produse de machiaj care îți pot transforma look-ul instantaneu, piese vestimentare sexy și accesorii extravagante. Ia-ți doza de inspirație pentru un look hot la început de primăvară!

1. O mascara pentru gene seducătoare. Noi ne-am îndrăgostit de mascara The Falsies Push-Up Angel, Maybelline, 37.99 lei (o poți cumpăra de aici). O mascara care îți va oferi efectul de gene false, alungite, asemeni unor aripi de înger este arma de care ai nevoie pentru a face cuceriri cu privirea ta.

look hot

2. Un set de lenjerie intimă super-sexy – set topshop.com, 156 lei. Nimic nu îți va da mai multă încredere în tine decât un set de lenjerie intimă super-sexy. Va fi micul tău secret!

look hot

3. O fustă scurtă din piele – fustă din piele artificială, Bershka, 89.90 lei. Pielea exprimă siguranță de sine și putere, atribute ce caracterizează o femeie sexy.

look hot

4. O rochie feminină care să îți accentueze formele – rochie dreaptă, Zara, 199.90 lei. Roșu, culoarea pasiunii și o rochie mulată pe corp cu accente feminine la mâneci – combinația perfectă pentru un look hot!

look hot

5. O pereche de pantofi cu toc versatilă – pantofi snake print, Mango, 159.90 lei. Nimic nu se compară cu o pereche de pantofi cu toc pe care să îi poți purta fără să stai prea mult să te gândești la ținuta pe care o vei alege.

look hot

6. O pereche de încălțăminte statement – botine Aldo, Tezyo, 549 lei. Cu așa ceva nu ai cum să dai greș, nimic nu spune mai bine sexy decât catifeaua bordeaux.

look hot

7. O pereche de cercei eleganți – cercei Parfois, 34.90 lei. Cerceii, un accesoriu al feminității, sunt elementul perfect pentru a-ți scoate ținuta din anonimat.

look hot

8. O brățară expresivă – brățară Pandora, 259 lei și talismane începând de la 159 lei. Alege un model care spune ceva despre tine – talismanele sunt cele mai potrivite pentru a transmite un mesaj.

look hot

9. Un clutch cochet – poșetă-plic rigidă, H&M, 129 lei. Pentru o întâlnire, alege o geantă mică, în care să îți încapă strictul necesar, dar cu un model cu personalitate.

look hot

10. Un parfum senzual – apă de parfum Flowerbomb, Vicktor&Rolf, 441 lei (50 ml). Numele spune totul – aroma florală îl va cuceri de la primul contact.

parfum pentru un look hot

Foto: PR

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro