Linia de makeup inspirată de Barbie este tot ce ne doream în copilărie

Linia de makeup inspirată de Barbie este tot ce ne doream în copilărie

Probabil că încă mai ai păpușile blonde din copilărie undeva într-o cutie cu amintiri. O linie de makeup inspirată de Barbie te provoacă să îți amintești de acea perioadă și cu siguranță va deveni noua ta obsesie (pe noi ne-a cucerit deja)!

Ți-ai făcut deja lista de dorințe pentru Crăciun? Iată ce ai putea să adaugi: o colecție de produse makeup inspirată de Barbie. O explozie de roz, glitter și texturi diafane – pe asta s-a bazat NCLA, brandul responsabil pentru această lansare care a cucerit copila din noi. Îți spunem toate detaliile care ne-au entuziasmat.

Linia de makeup inspirată de Barbie este tot ce ne doream în copilărie

Indiferent cum au evoluat gusturile tale odată cu maturizarea, în copilărie cu siguranță ai fost îndrăgostită și tu de o păpușă Barbie. Dacă nu faci excepție de la această „regulă”, atunci vei fi entuziasmată să afli că brandul NCLA, în colaborare cu Mattel, tocmai a lansat o linie de produse de machiaj și nail art inspirate de Barbie.

https://www.instagram.com/p/BqNf_3mA_Bs/

Produsele NCLA x Barbie sunt exact așa cum ne imaginam: roz și flamboiante. Noua colecție include patru nuanțe de balsam de buze Jelly Balm, și trebuie să recunoaștem că ni le dorim pe toate.

https://www.instagram.com/p/BqIwRMzAtQX/

Creatorii colecției s-au bazat mai mult pe machiajul unghiilor decât pe cel al feței, astfel că ne aduc patru nuanțe de lac de unghii inspirate din lumea Barbie. Mai mult, dacă ești pasionată de nail art, te vei bucura să afli că linia nou lansată include și patru seturi de stickere pentru unghii. Să nu mai vorbim despre uleiul de cuticule cu miros de gumă de mestecat.

https://www.instagram.com/p/BqU-bI7g7kI/

Mai ai nevoie de un motiv în plus să ți le dorești? Colecția de produse de machiaj NCLA x Barbie este vegană și cruelty-free. Din păcate, brandul nu se comercializează la noi, însă dacă ești una dintre norocoasele care au acces la aceste produse, te vei bucura să afli că fiecare dintre ele costă sub 20 de dolari.

Foto: Instagram @nclabeauty

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com